Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
MHZ TwinLine New: Nog comfortabeler, nog esthetischer

MHZ TwinLine New: Nog comfortabeler, nog esthetischer

MHZ stelt de nieuwe generatie van zijn vrij verschuifbare horizontale jaloezie TwinLine voor. De fabrikant zet daarbij in op de beproefde eigenschappen van het succesmodel en breidt deze uit met een nieuw bedieningsconcept dat zowel van boven als onder kan worden bediend.

De kern van het concept is de hoogwaardige draaigreep die samen met de rail comfort combineert met hoogwaardige esthetiek. Na de facelift maken beide elementen een uiterst puristische indruk.

Intuïtieve bediening met draaigreep aan boven- en onderrail

De volledige bediening van de jaloezie gebeurt met de draaigreep: het pakket kan op een willekeurige positie zowel van boven als onder worden verschoven en vastgezet en de draaifunctie zorgt voor een traploze verstelling van de lamellen. De greep is concaaf gevormd en ligt aangenaam in de hand en de ingewerkte groeven zorgen voor een goede steun.

Hierdoor kunnen nu zelfs ook systemen aan hoge en moeilijk bereikbare ramen, bijvoorbeeld boven een werkblad in de keuken, handig worden bediend.

TwinLine kan aan de muur, het plafond, op de raamvleugel of in de glaslat worden gemonteerd. De MHZ kleefset is beschikbaar voor montage zonder boren en schroeven. Alternatief is bevestiging ook mogelijk met behulp van klemsteunen die boven- en onderaan in het raamkozijn worden geklemd.

Minimalistisch design voor ieder toepassingsgebied

Voor de nieuwe generatie werd het rechtlijnig-tijdloze design van het origineel doelbewust verder ontwikkeld: omdat alle koorden in één lijn lopen, zijn er geen extra ponsgaten nodig. Hierdoor komt de minimalistische totale esthetiek van de exclusieve zonwering volledig tot haar recht.

Horizontale jaloezieën TwinLine bieden een reeks voordelen: Als flexibele bescherming tegen inkijk, verblinding en de zon kunnen ze vrij worden verschoven, waardoor ze een alternatief bieden voor plissés en honingraatplissés. De lichtinval kan met de draaihoek van de lamellen individueel worden geregeld. “De toepassingsmogelijkheden van MHZ TwinLine zijn praktisch eindeloos, van de keuken en de slaapkamer tot en met badkamer. Ze is 100 procent afgestemd op dagelijks gebruik en doet gewoon alles mee”, aldus het bedrijf uit Leinfelden-Echterdingen.

TwinLine New is verkrijgbaar voor breedtes van 31 tot 180 centimeter en hoogtes van maximaal 250 centimeter. Het oppervlak mag daarbij niet meer dan 2 vierkante meter bedragen. Vanaf een breedte van 90 centimeter zorgt een tweede draaigreep voor een comfortabele hantering.

De bestaande TwinLine-modellen blijven verder onbeperkt beschikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details