Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

MHZ TWINLINE NEW: NOG COMFORTABELER, NOG ESTHETISCHER

mhz-twinline-03-kopieren

6 mei 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

MHZ stelt de nieuwe generatie van zijn vrij verschuifbare horizontale jaloezie TwinLine voor. De fabrikant zet daarbij in op de beproefde eigenschappen van de TwinLine en breidt die uit met een nieuw bedieningsconcept dat zowel van boven als onder kan worden bediend. Kern van het concept is volgens MHZ de hoogwaardige draaigreep die samen met de rail comfort combineert met hoogwaardige esthetiek.

Intuïtieve bediening

De nieuwe TwinLine jaloezie wordt volledig bediend met de draaigreep. Het lamellenpakket kan in elke stand zowel top-down als bottom-up worden verschoven en vastgezet. Met de draaigreep kunnen de lamellen traploos worden versteld. De greep is concaaf gevormd om aangenaam in de hand te liggen. Groeven in het oppervlak zorgen voor een goede grip. Met de nieuwe TwinLine kunnen volgens MHZ nu ook systemen bij hoge en moeilijk bereikbare ramen, bijvoorbeeld boven een werkblad in de keuken, gemakkelijk worden bediend.

TwinLine kan aan de muur, het plafond, op de raamvleugel of op de glaslat worden gemonteerd. Een kleefset maakt montage zonder boren en schroeven mogelijk. Daarnaast is bevestiging mogelijk met behulp van klemsteunen boven- en onderaan het raamkozijn.

Minimalistisch design

Voor de nieuwe TwinLine heeft MHZ het design van het origineel doelbewust verder ontwikkeld. Omdat alle koorden in één lijn lopen, zijn er geen extra ponsgaten nodig, wat het minimalistische design van de zonwering ten goede moet komen. Horizontale jaloezieën TwinLine zijn een flexibele bescherming tegen inkijk en verblinding door de zon en kunnen vrij worden verschoven. Ze zijn daardoor een goed alternatief voor (honingraat)plissés. De lichtinval kan met de draaihoek van de lamellen individueel worden geregeld. De toepassingsmogelijkheden van de TwinLine zijn volgens MHZ heel divers: van de keuken en de slaapkamer tot en met badkamer.

TwinLine New is verkrijgbaar voor breedtes van 31 tot 180 cm en hoogtes van maximaal 250 cm. Het oppervlak mag daarbij niet meer dan 2 m2 bedragen. Vanaf een breedte van 90 cm zorgt een tweede draaigreep voor een comfortabele bediening. De bestaande TwinLine-modellen blijven verder onbeperkt beschikbaar.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details