Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
MHZ Hachtel: ‘Modulair rolgordijnsysteem R_03’
Het modulaire rolgordijnsysteem R_03 toegepast in een woonkamer.

MHZ Hachtel: ‘Modulair rolgordijnsysteem R_03’

“Daarnaast voldoet het nieuwe rolgordijnsysteem aan alle vereisten voor technische perfectie, veiligheid en eenvoudige bedieningsmogelijkheden”, aldus CEO Emmanuel Paquet van MHZ Benelux. 

“Daarvoor hebben we bij MHZ samen ons best gedaan”, gaat Paquet verder. “Bijna alle onderdelen en de daarvoor benodigde gereedschappen hebben we in ons eigen technologiecentrum ontwikkeld en geproduceerd. Met liefdevolle handarbeid wordt R_03 dan op maat gemaakt en met de gewenste stof geconfectioneerd. Met de R_03 krijgen dealer én eindklant een rolgordijn op maat dat voor 100% door MHZ in Duitsland is geproduceerd.” 

Productvoordelen van rolgordijn R_03 volgens MHZ: 

•     Volledig met de hand gemaakt. 
•     Consistent slank ontwerp. 
•     Gevarieerde kleurencombinaties mogelijk. 
•     Lichtlopend en stil. 
•     Vier bedieningsvarianten. 
•     Kindveilig door gepatenteerde bedieningsketting. 

Modulair systeem

Het modulaire rolgordijnsysteem R_03 kan volgens Paquet worden toegerust voor alle gebruikelijke montage- en bedieningsvarianten. “Het grote voordeel is dat het rolgordijn er in elke bedieningsvariant nagenoeg identiek uitziet. Zo is het mogelijk om modellen met verschillende bedieningsvarianten in één ruimte te installeren en toch een uniform totaalbeeld te verkrijgen.” 

Design en veelzijdigheid van kleur

De R_03 kan in de zes techniekkleuren zilver, wit, grijs aluminium, antracietgrijs, antraciet en zwart perfect worden ingepast in persoonlijke inrichtingsstijlen en aangepast aan de grote modelvariatie. Bovendien kan het rolgordijn met verwisselbare afdekkappen in mat en hoogglans worden geïndividualiseerd. 

De R_03 onderscheidt zich volgens Paquet door een eenvoudige en comfortabele bediening in elke variant. “Een bijzonder voordeel biedt de variant met kettingbediening. Afhankelijk van het rolgordijngewicht worden de veermotor en overbrenging in het rolgordijn geïntegreerd. Ze reduceren de bedieningskracht van het rolgordijn nog verder.” 

Met de mogelijke montagevarianten past het rolgordijnsysteem R_03 zich flexibel aan de montagesituatie aan. De rolgordijnen kunnen aan de muur, tegen het plafond en met speciale nissteunen ook in een nis worden gemonteerd. Tevens is er een bevestigingsprofiel verkrijgbaar. De cassettevarianten kunnen eveneens aan muur of plafond worden gemonteerd. Bovendien zijn ze als opstaande variant met zijgeleidingsrails verkrijgbaar. 

“Door de gepatenteerde bedieningsketting met afscheursysteem van MHZ hoeven eindgebruikers zich geen zorgen meer te maken over de kinderveiligheid”, merkt Paquet nog op. “De bedieningsketting kan daardoor vrijhangend in de gewenste lengte worden bediend.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details