Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Met uitbreiding screenprogramma ook inspelen op projectmarkt’

‘Met uitbreiding screenprogramma ook inspelen op projectmarkt’

“Het uitgebreide screenprogramma van Sunmaster vindt zijn oorsprong in de projectwereld”, constateert directeur-eigenaar Chris Kollen. “Sinds de introductie van de eerste screen is het uitgegroeid tot een gevarieerd programma met oplossingen voor welhaast elke situatie. Voor onze screens gebruiken we doeken van Helioscreen en Copaco, waarmee we aan vrijwel elke behoefte blijken te kunnen voldoen.”

Kollen constateert dat Sunmaster wordt gezien als een fabrikant met expertise. “Daarbij passen de recente toevoegingen aan ons screenprogramma. De eerder geïntroduceerde screens 85 en 100 met vierkante kast zijn inmiddels een groot succes, want de vraag naar vierkante vormgeving neemt nog steeds toe. Het uiterlijk van deze screens past dan ook naadloos bij de visie van hedendaagse architecten.”

De vervangingsmarkt kijkt ook naar passend design
“De vierkante kast is nu weer in opkomst, maar uiteraard niet nieuw”, vervolgt Kollen. “In het verleden zijn er voor projecten veel screens met vierkante kasten geleverd, die nu aan vervanging toe zijn. Vaak laat de architectuur van een gebouw niets anders toe dan weer hetzelfde model te gebruiken. Met onze nieuwe kasten 85 en 100 vierkant voldoen we aan die vraag.”

“Met onze screens – met vierkante, afgeschuinde of ronde kasten – is het ritsscreenprogramma van Sunmaster completer dan ooit”, constateert Kollen. “Ook de nieuwe, deelbare screengeleider met kliksysteem maakt het monteren van een screen gemakkelijk en netjes. De geleiders zijn zowel in als op de dag toepasbaar en de montage is onzichtbaar. Zeker voor toepassing in projecten is dit een toegevoegde waarde, omdat de montagetijd korter is, maar ook omdat deze oplossing esthetischer is. Verder komen er op korte termijn nieuwe onderdelen beschikbaar voor de montage-uitvulling. Zodra die er zijn, zullen wij dat uiteraard meteen bekend maken.”

Uitbreiding screenprogramma

Ook niet-standaard
Een pluspunt van Sunmaster als het om projecten gaat, is volgens Kollen dat er rechtstreeks overleg wordt gepleegd met de betrokkenen en dat er in oplossingen wordt gedacht. “Communicatie en planning rondom een project zijn net zo belangrijk als een goed product. Kleine projecten begeleiden we met net zoveel zorg als grote, wat ons samen met onze dealers leverbetrouwbaar maakt. Ook voor niet-standaard oplossingen draaien we onze hand niet om. Als wíj het niet kunnen maken, kan niemand het!”

Sunfix® screen omarmt Somfy Maestria IO
“De ultieme windvaste screen op de Nederlandse markt is en blijft de gepatenteerde Sunfix® screen met het unieke inhaaksysteem voor de onderlat”, is de mening van Chris Kollen. “De door Somfy ontwikkelde Maestria IO-motor blijkt perfect met de Sunfix® screen te matchen”, vervolgt de directeur. “De intelligente techniek in de motor laat de windvaste screen vlekkeloos in en uit de vergrendelstand gaan. Een echte verbetering die zeker zal bijdragen aan de populariteit van dit screenmodel dat ondanks het geweld op de zipmarkt nog steeds zijn plekje blijft behouden.” 

De uitvinder van de vaderlandse screenindustrie
Wie de geschiedenis van de zonweringindustrie in Nederland een beetje kent, weet dat Sunmaster aan de wieg van de Nederlandse screenindustrie heeft gestaan. “We hebben decennialang geïnnoveerd en nooit een compromis getroffen ten aanzien van de kwaliteit”, licht Kollen toe. “Met een Sunmaster screen heeft de zonweringspecialist een betrouwbaar product in handen, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en uitgevoerd volgens de laatste stand van de techniek.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details