Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

Met plezier naar je werk

Naamloos-1
Tonnie van Hooijdonk, algemeen directeur van Lenco®

20 augustus 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Eigenlijk is het antwoord nooit een volmondig ‘ja’, want er valt altijd wel iets te verbeteren, te ontwikkelen of te optimaliseren. Gelukkig doen we dat samen én met veel plezier. 

In de branche hoor ik vaak geluiden dat technisch (montage)personeel lastig te vinden is. Ik denk niet dat het draait om techniek, maar om motivatie, zonwering kun je namelijk leren monteren, zolang je het maar echt wil. Een team waarbij ieder lid met plezier naar zijn of haar werk gaat, wie wil dat nou niet? Dát is dan ook waar wij bij Lenco® continue aan werken. Niets is mooier dan samen mooie projecten maken en een perfecte service leveren en dat ook nog eens vol enthousiasme en met veel plezier. Ons team dat er elke dag vól voor gaat, daar ben ik het meest trots op! 

Als Lenco® profileren we ons als een bedrijf dat structurele zonwering levert en streven we ernaar om elke dag opnieuw een uitstekende service te verlenen. Onze eigen zonweringcollecties met aluminium lamellen, houten lamellen en vouw- en schuifframes ontwikkelen we continue door, zodat we zowel onze zakelijke als particuliere klanten via onze partners kunnen voorzien van gave zonweringoplossingen. Plezier ligt aan de basis, plezier is het resultaat.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details