Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Met de Fiano in een handomdraai een plek waar binnen en buiten samenkomen’
Fiano Steel-look geeft aan glaswanden een heel eigen uitstraling.

‘Met de Fiano in een handomdraai een plek waar binnen en buiten samenkomen’

Hoe maak je van een terrasoverkapping in een handomdraai een fraaie tuinkamer? Op die vraag kan Marco de Jong, salesmanager Benelux van Deponti antwoord geven. Hij staat Z&R te woord in de nieuwe showroom van Deponti in Oss. “Wij zorgen er met de Fiano voor dat eindconsumenten thuis een plek kunnen creëren waar binnen én buiten samenkomen.” 

Omtoveren

In de showroom van Deponti in Oss toont De Jong de verschillende overkappingen en steekt ondertussen van wal. “Wanneer je een overkapping hebt, biedt dat de mogelijkheid om meer van het buiten­leven te genieten. Overigens kennen we dit jaar een zachte herfst, maar zeker als het fris wordt, is het prettig extra bescherming te hebben tegen wind en regen. Precies dat is wat we bieden met de Deponti Fiano glazen schuifwanden, waarmee een overkapping wordt omgetoverd tot een tuinkamer.” 

Fiano glazen schuifwanden in een houten overkapping.

Onbelemmerd uitzicht

Terwijl De Jong op eenvoudige wijze de glaswanden sluit, praat hij over de details ervan. “De basis zit wat ons betreft in het flexibel openen en sluiten van de glaspanelen, zodat de eindgebruiker optimaal van binnen of buiten kan genieten. Daarvoor vonden we het belangrijk de Fiano zo te ontwerpen dat de glaswand in meerdere situaties kan worden toegepast, zowel in aluminium als in houten overkappingen. Overigens kan de eindgebruiker ze ook gemakkelijk zelf monteren.” 

Fiano glazen schuifwanden sluiten een Giallo aluminium overkapping van Deponti af. Overigens kunnen de Fiano wanden ook met overkappingen van andere aanbieders worden gecombineerd.

Steel-look

De Fiano glazen schuifwanden zijn in diverse kleuren uit voorraad leverbaar, van verkeerswit tot zwart. Daarmee zorgt Deponti ervoor dat ze optimaal kunnen worden aangepast bij de overkapping die moet worden afgesloten én bij de wensen van de eindgebruiker. 

Deponti heeft daarnaast Steel-look in het assortiment. “Een erg mooie trend en daarom bieden we de Fiano glaswanden ook met deze look aan, die een overkapping een meer industrieel uiterlijk geeft”, aldus De Jong. 

“Het grote voordeel van Fiano glaze schuifwanden voor onze dealers?”, constateert de salesmanager tot slot. “Dat is dat ons ruime assortiment binnen één week leverbaar is en dus ook onze glazen wanden. Wie meer wil weten, ontdekt meer op www.deponti.com.” 

Technische details van de Fiano schuifwanden: 

• Kleuren – verkeerswit structuur (RAL 9016), crèmewit (RAL 9001), antraciet structuur (RAL 7024), zwart structuur (RAL9005) en brute aluminium
• Paneelbreedtes* – 640, 820, 980 en 1040 mm
• Glasdikte – 10 mm (gehard veiligheidsglas, facet geslepen en gepolijst)
• Aantal sporen: 2, 3, 4, 5 en 6
• Inbouwhoogte – 2000, 2100, 2150, 2200, 2250, 2300, 2400 en 2500 mm  

* Behalve standaardformaten kan Deponti ook maatwerkpanelen leveren. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details