Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Producten

Meer mogelijkheden door glazen wanden

weinor_w17easy_1
Weinor, w17 easy.

7 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Terrasoverkappingen bieden veel extra mogelijkheden. Eerder in het jaar buiten zitten, langer ook, en langer in de avond. Om dit soort redenen waren terrasoverkappingen al een groeimarkt, door corona is dat alleen maar versterkt. De mogelijkheden van een overkapping worden door glazen wanden nog eens extra vergroot. 

Een terrasoverkapping biedt de mogelijkheid om langer en intensiever van het buitenzijn te genieten. Bovendien zijn we het buitenleven meer gaan waarderen. Dat is al vele jaren zo en met name in 2020 door corona versneld. Dat de huizenmarkt vast zit, helpt ook. Verhuizen is moeilijker geworden, waardoor huiseigenaren meer in hun eigen huis zijn gaan investeren. Een terrasoverkapping is dan een reële optie, want het betekent extra leefruimte, maar ook een waardevermeerdering van de woning. 

Als de terrasoverkapping er al is, zijn glazen wanden een logische volgende stap om een terrasoverkapping nog intensiever te kunnen gebruiken. Wind en regen worden erdoor geweerd en de warmte blijft beter behouden. Ingebouwde verlichting maakt lezen of andere activiteiten mogelijk, ook als het buiten schemerig of donker wordt. Verwarming zorgt voor een aangename temperatuur als het later op de avond afkoelt. Een geluidsinstallatie ten slotte, maakt het geheel af. 

Niet iedereen koopt direct een complete terrasoverkapping. Glazen wanden – net als andere accessoires – vormen nogal eens een latere uitbreiding. Voor de zonweringspecialist betekent dat niet alleen extra omzet, maar ook een mogelijkheid om weer eens met de klant in gesprek te geraken. Mensen die eerder al eens een terrasoverkapping hebben gekocht, kunnen gericht worden benaderd voor een upgrade om de mogelijkheden van hun overkapping te vergroten.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details