Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
markilux: ‘Tien frisse visutex-dessins toegevoegd aan doekcollectie’
De collection one van markilux is uitgebreid met doeken met een bijzondere uitstraling.

markilux: ‘Tien frisse visutex-dessins toegevoegd aan doekcollectie’

Het vorig jaar is de nieuwe zonweringdoekcollectie van markilux op de markt gekomen. Deze collectie heeft de zonweringwereld verrast door het dynamische concept op basis waarvan ze is samengesteld, want markilux heeft voorzien dat de collectie in de toekomst steeds weer met trendy doeken wordt vernieuwd en uitgebreid. Dit jaar verschijnt de eerste uitvoering van nieuwe visutex-dessins in een bonte popartstijl. 

Volgens markilux is de collection one een “ademende zonweringdoekcollectie”. Nieuwe patronen en kleuren die op trends, kunst of lifestylethema’s zijn gebaseerd, moeten deze collectie van tijd tot tijd updaten en haar zo een dynamisch ritme geven. Daarom zullen sommige doeken in de loop van de tijd door andere worden vervangen. Met de nieuwe popartuitvoering voegt de zonweringspecialist om te beginnen tien exclusieve visutex-dessins aan de collectie toe.

De collection one van markilux is uitgebreid met doeken met een bijzondere uitstraling.

‘Nieuwe doeken zijn verrijking voor collectie’

Van fijne lijnen en impliciete kleurovergangen tot blokstrepen in zonnig oranje, krachtig rood en felroze, de patronen van sunsilk-kwaliteit verrassen volgens markilux. Textielontwerper Annette Busch heeft zich hiervoor laten inspireren door actuele kleurtrends en door de popartkunst van de jaren 1950 tot 1960. Met name de werken van Roy Lichtenstein en Andy Warhol gaven de aanzet tot de kleurige uitvoering. “Ik weet zeker dat onze nieuwe dessins bij deze twee kunstenaars in de smaak zouden zijn gevallen”, zegt Busch. Volgens haar zijn ze met hun uitstraling in elk geval een verrijking voor de collection one, waarin overigens voorlopig geen andere wijzigingen zijn gepland. 

Outdoor living nieuwe impulsen geven

“We waren van mening dat het goed zou zijn tegenover de vele subtiele kleuren van onze zonweringdoeken iets impulsievers als tegenhanger te plaatsen”, aldus Annette Busch. “Iets dat frisheid geeft aan outdoor living, dat energie geeft en voor een goed humeur zorgt. Want het leven is in al zijn veelzijdigheid immers erg kleurrijk.” 

Bovendien zijn er volgens haar tegenwoordig erg veel inrichtings- en kleurtrends naast elkaar: van lichte pastelnuances en beige natuurlijke tinten tot donkere tinten. In dit spectrum is er ruimte voor verbetering op het gebied van krachtige kleuren. “Met de nieuwe dessins in popartstijl kunnen het terras en het balkon een kleurrijke energieboost krijgen!” De partners van markilux hebben stalen voor de collectiemap ontvangen met de tien aanvullende dessins en passende stalenhangers. Ontwerper Annette Busch is benieuwd of de nieuwe doeken hun positieve kracht zullen tonen en goed door de consument zullen worden ontvangen. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details