Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Markilux presenteert zijn productnoviteiten op de R+T digital
Klaus Wuchner, directeur Verkoop en Marketing bij markilux, en Michael Gerling, directeur Productie en Techniek, zijn benieuwd naar de feedback van de bezoekers van de stand van markilux tijdens R+T digital.

Markilux presenteert zijn productnoviteiten op de R+T digital

“De analoge wereld is deels in een virtuele getransformeerd. R+T digital is daar een voorbeeld van. Die ontwikkeling volgend, hebben ook wij onze producten en diensten op de digitale R+T gepresenteerd.”

“We hadden al vroeg besloten om in 2021 weer bij de R+T in Stuttgart aanwezig te zijn”, vervolgt Wuchner. “Toen kon nog niemand weten dat de beurs in 2021 alleen digitaal zou plaatsvinden. Wij juichen de stap van Messe Stuttgart toe om de beurs dit jaar digitaal te organiseren. Op deze manier wordt er immers een alternatief geboden, zodat bedrijven – ondanks de huidige situatie – toch in een groter verband met onze Duitse én internationale klanten van gedachten kunnen wisselen.” 

Merk- en productpresentatie

Voor markilux lag de focus bij de R+T digital vooral op het beschaduwen van grote oppervlakken in projectsituaties en internationale verkoopstructuren. Daarnaast werd stilgestaan bij de uitbreiding van de format productfamilie, de doekcollectie, een nieuwe verlichtingsoptie en bij de Selection MX met zijn bijzondere metallic kleuren en oppervlakken. “De digitale stand was een typische merkpresentatie van ons”, aldus directeur Productie en Techniek Michael Gerling van markilux. “We hebben klanten uit de hele wereld verwelkomd en via veelsoortige mediavormen geïnformeerd over onze nieuwe en boeiende producten en over de laatste ontwikkelingen bij markilux.” 

De virtuele beurs

“Het virtuele format zoals dat voor de R+T digital is gebruikt, is eigenlijk al bijna normaal”, meent Wuchner. “In 2020 hebben we allemaal heel veel in een heel korte tijd moeten leren. Bij markilux hebben we – zoals zovelen

hebben gedaan – de onlinekanalen gebruikt om in een jaar van fysieke afstand het contact met onze partners en klanten in stand te houden. De omgang met avatars – de verbeelding van een persoon van vlees en bloed in de virtuele wereld – bij een stand op de digitale beurs, is weliswaar nog relatief nieuw en vergt veel technische inspanning, maar Messe Stuttgart heeft actieve steun geboden om ook het digitale evenement tot een succes te maken.” 

Bij markilux is men benieuwd wat de resultaten zijn als de balans van de R+T digital definitief is opgemaakt. Het internetplatform heeft immers zeker voordelen, zoals het ontbreken van reistijd, langer beschikbare media-inhoud en flexibiliteit in het bezoeken van de beurs. “Toch zien alle exposanten en bezoekers nu al uit naar een persoonlijke ontmoeting komend jaar in Stuttgart, als de R+T hopelijk weer op de gebruikelijke manier kan plaatsvinden”, besluit Klaus Wuchner.  


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details