Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
MARKILUX INTRODUCEERT NIEUWE HUISSTIJL

MARKILUX INTRODUCEERT NIEUWE HUISSTIJL

‘TIJDLOOS, MODERN EN SPREKEND’

De afgelopen jaren heeft markilux in zijn externe uitstraling een sterke verandering doorgemaakt. Dit proces is uitgemond in een gewijzigd corporate design met een nieuw logo dat vanaf 2 februari van dit jaar wordt gebruikt. Het staat volgens markilux voor de merkbelofte hoogwaardige designschermen ‘Made in Germany’ te produceren en moet een weerspiegeling zijn van een moderne en succesvolle onderneming.

“We leven in een tijd waarin grote veranderingen plaatsvinden”, constateert Christiane Berning, hoofd van de afdelingen Marketing en Business Development van markilux. “De wereld wordt digitaler en waarden veranderen, net als het consumentgedrag. Wat voorheen langere tijd hetzelfde bleef, wordt tegenwoordig in een doorlopend proces vernieuwd om gelijke tred te houden met de snelle veranderingen. Dit principe geldt uiteraard ook voor zonweringproducent markilux. Daarom hebben we ons de afgelopen jaren intern ontwikkeld en onze externe uitstraling vernieuwd. Groei en versterking van het merk zijn daarbij belangrijke doelen.”

Nieuw woordmerk benadrukt merkbelofte

Daar hoort volgens Christiane Berning ook een modern merkdesign bij. “Met ons nieuwe, tijdloze en minimalistische woordmerk willen we laten zien dat we succesvol en modern zijn en dat we met de tijd meegaan. In de tot het wezenlijke gereduceerde typografie van het logo komen bekende vormen uit de wereld van markilux terug, zoals de rode boogvormen in de showrooms of vormelementen van onze producten. Het heldere logo vertegenwoordigt bovendien de merkbelofte hoogwaardige designschermen ‘Made in Germany’ te produceren en uitstekende service te leveren.”

markilux wil verder bouwen

Voordat markilux begon met de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, heeft het bedrijf de merkbekendheid in eigen land laten onderzoeken. “Daaruit is gebleken dat we onze positie op de markt nog verder moeten versterken en dat we markilux als premiummerk voor designschermen in het bewustzijn van klanten moeten verankeren”, aldus Christiane Berning. Bovendien wil markilux zich met het nieuwe corporate design duidelijk visueel van de concurrentie onderscheiden, zodat de consument niet meer om markilux heen kan. “Met de hoge eisen die we stellen op het gebied van kwaliteit, techniek, materiaal, uitstraling en service willen we de mensen die onze schermen kopen motiveren om merkambassadeur voor markilux te worden. Productkwaliteit en de goede service van onze gekwalificeerde dealers zijn tenslotte doorslaggevende motieven in de aanbevelingsmarketing. Ook de manier waarop markilux zich presenteert, levert hieraan een bijdrage, vandaar ook de nieuwe huisstijl en de overige groeidoelstellingen voor de komende jaren.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details