Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Markiezen Nederland hield open huis | Aandacht voor ambacht

Markiezen Nederland hield open huis | Aandacht voor ambacht

Markiezen Nederland BV is verhuisd, en wel naar een groot bedrijfspand in Culemborg. Een gevolg van het succes dat dit nog jonge bedrijf in de afgelopen jaren heeft geboekt. Op 22 november jongstleden hielden Johan Hol en Aart van den Berg, eigenaren van Markiezen Nederland, Open Huis voor klanten, toeleveranciers en geïnteresseerden. De opkomst was groot, want maar liefst 400 bezoekers wisten de weg naar Culemborg te vinden.

Het fraaie pand van Markiezen Nederland in Culemborg ligt op een mooie, goed bereikbare locatie.

 

Aangenaam verrast

“Een groot deel van onze klanten was aangenaam verrast door ons leveringsprogramma”, vertelt Johan Hol. “Tijdens het Open Huis hebben we een aantal markiesproducten getoond dat blijkbaar relatief onbekend is. Natuurlijk hebben we goede sier gemaakt met onze nieuwe, in aluminium uitgevoerde, gegolfde zijkap. Maar ook onze ronde markiezen en vaste markiezen en baldakijnen genoten volop de aandacht. En Full colour geprint doek op een markies gespannen, was voor veel bezoekers ook al een echte eyeopener.”

Markiezen Nederland heeft tijdens het Open Huis diverse klanten weten te inspireren. “Dat het gezellig was, blijkt wel uit het feit dat we de laatste klanten in de kleine uurtjes mochten uitzwaaien”, lacht Aart van den Berg. “Zo zie je maar hoe fijn een informeel maar informatief samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje kan zijn!”

Onder het genot van een hapje en een drankje kon het toegestroomde publiek kennis nemen van het laatste nieuws op markiezengebied.

 

Vol vertrouwen voor de toekomst

Voor Johan Hol en Aart van den Berg en hun team ligt de focus nu op deelname aan Polyclose 2020. “Daar kunnen we ons ambachtelijke product nog meer aandacht geven en het gezichtsveld van de zonweringprofessional verruimen”, aldus Johan Hol. “Voor ons is het de tweede keer dat we op Polyclose staan en wederom zal duidelijk worden dat de markies nog steeds een hot item is, dat voor vrijwel iedere gevel een echte verrijking is. We kijken dan ook vol vertrouwen naar de toekomst. Het afgelopen Open Huis heeft ons in ieder geval een boost gegeven om met frisse energie te werken aan 2020!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details