Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Marketingspecialist in overkappingssector maakt jou klaar voor volgend seizoen
“We worden door de klant al vrij snel gezien als hun eigen interne marketingafdeling.”

Marketingspecialist in overkappingssector maakt jou klaar voor volgend seizoen

Bureau van den Oever zet bedrijven in de overkappingensector op de kaart. Dankzij jarenlange ervaring en bergen aan kennis weet het marketingbureau wat daarvoor nodig is. Roelof van den Oever, commercieel directeur en eigenaar, vertelt wat zijn bureau voor bedrijven in de overkappingensector zo allemaal doet.

“Dankzij ons specialisme kennen we de markt inmiddels door en door. We zien de kansen die er liggen en durven die te grijpen.”

“Bureau van den Oever heeft alles met betrekking tot marketing zelf in huis, van (online) marketeers tot fotografen en van contentontwikkelaars tot social mediaspecialisten. En we hebben de kennis en ervaring hoe we deze kwaliteiten kunnen bundelen. Van online campagnes, reclame voor radio en tv tot social media en folders, alles moet op elkaar zijn afgestemd als de klant zijn doelstellingen wil behalen.” 

Bureau van den Oever wil vooral een constante factor zijn. “Wij nemen onze klanten de marketing uit handen. Dat zorgt voor rust en zo kunnen zij zich toeleggen op waar ze goed in zijn, zoals de verkoop en montage van mooie producten.” 

Met 25 jaar ervaring in de zonwering- en overkappingenbranche volgt het bureau ontwikkelingen in de markt op de voet en weet Roelof van den Oever goed wat de sector nodig heeft: “Er zijn veel nieuwe toetreders in de overkappingensector. Als bedrijf wil je jezelf onderscheiden van de concurrentie. Als je dat doet, moet je het goed doen.” Hij snapt dat dit een grote stap én een kostenpost kan zijn, maar hij weet waar te beginnen. “We kijken altijd eerst naar waar een ondernemer op dit moment staat, of hij het goed doet en wat beter kan. Bij dat laatste gaan we hem helpen.” 

De eerste stap zet je samen

“In de overkappingensector moet je zichtbaar zijn”, vertelt Van den Oever. “In de huidige markt is het noodzakelijk dat je doelgroep je kan vinden, zowel online als offline.” Bureau van den Oever helpt bedrijven hier inzicht in te krijgen. “Met onze gratis marketingcheck kijken we of een bedrijf op de juiste koers ligt, waar kansen liggen en welke marketingactiviteiten daarbij aansluiten. Volledig vrijblijvend geven we dan een adviesplan.” Met de kennis die het marketingbureau heeft, scannen ze alle marketingfacetten van een bedrijf. “Wat wordt uitgegeven, wat wordt gedaan, wat zijn de doelstellingen en wat zijn de verwachtingen?” 

Met meer dan 25 specialisten in huis beschikt Bureau van den Oever over alle marketing­disciplines. “Daarom kunnen we een bedrijf van een compleet marketingplan voorzien. Iedere klant heeft bij Bureau van den Oever een eigen projectmanager, die zich volledig toelegt op de coördinatie van de marketingactiviteiten voor een klant. Mocht iets niet werken zoals verwacht, dan zitten mensen nooit aan ons vast, maar als klanten voor ons kiezen, kijken we wat er écht bij hen past en gaan we er volledig voor”, sluit Van den Oever af.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details