Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Marketingbureau zet zonweringbedrijven op de kaart
“We worden door de klant al vrij snel gezien als hun eigen interne marketingafdeling.”

Marketingbureau zet zonweringbedrijven op de kaart

Bureau Van den Oever zorgt er al 25 jaar voor dat bedrijven in de zonwering- en overkappingensector zichtbaarder worden. Het marketingbureau weet precies wat een bedrijf daarvoor nodig heeft: van onlinecampagnes tot de inrichting van showrooms. “Met al die creatieve expertise in huis, zetten we bedrijven goed op de kaart”, zegt commercieel directeur en eigenaar Roelof van den Oever. Hij vertelt wat zijn bureau zo uniek maakt.

Bureau Van den Oever stelt marketingplannen op voor bedrijven en voert die ook voor ze uit. “Die plannen passen altijd bij de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten”, vertelt Van den Oever. “We zorgen ervoor dat onze klanten up-to-date blijven. We betrekken ze ook continu bij het marketingproces: zo houden we onze samenwerkingen laagdrempelig en weten klanten precies waar ze aan toe zijn.” 

Bureau Van den Oever zorgt er al 25 jaar voor dat bedrijven in de zonwering- en overkappingensector zichtbaarder worden.

Geworteld in de zonwering- en overkappingenbranche

Van den Oever startte zijn bedrijf omdat hij zag dat er in de woninginrichting- en zonweringbranche behoefte was aan sterke reclame en marketing. In de bijna dertig jaar dat het bedrijf bestaat, werken ze dan ook vooral met bedrijven in die sector. De overkappingenenbranche is daarbij de laatste 15 jaar een belangrijk onderdeel geworden. Sterker nog: van hun 150 klanten werkt zelfs 75% in de woninginrichting-, overkappingen- of zonweringbranche. “Dankzij dit specialisme kennen we de markt inmiddels door en door. We zien de kansen die er liggen en durven die te grijpen.” 

Van den Oever startte zijn bedrijf omdat hij zag dat er in de woninginrichting- en zonweringbranche behoefte was aan sterke reclame en marketing.

Met ruim 25 specialisten op diverse gebieden in huis beschikt Bureau Van den Oever over een compleet marketingteam. “We hebben onze eigen fotografen, contentontwikkelaars, – online – marketeers, social mediaspecialisten en grafisch vormgevers.” Met dat brede pakket aan specialisten pakt het bureau alle marketingzaken zelf op: van het ontwerp tot de uitwerking van campagnes, en van online tot offline. “En superbelangrijk: doordat we alle expertise in huis hebben, kunnen we alle marketinguitingen op elkaar afstemmen. Dat is natuurlijk cruciaal voor een goed eindresultaat”, gaat Van den Oever verder. 

“We kijken altijd welke kansen het beste bij een bedrijf passen. Sommige dingen werken heel goed voor de één, maar passen totaal niet bij de ander. We blijven op zoek naar goede marketingcombinaties en bedenken voor ieder bedrijf een uniek concept.” 

“Dankzij ons specialisme kennen we de markt inmiddels door en door. We zien de kansen die er liggen en durven die te grijpen.”

Ieder z’n taak

Bureau Van den Oever wordt door de klant al vrij snel gezien als hun eigen interne marketingafdeling. “Eén van onze interne projectmanagers richt zich volledig op het bedrijf en blijft van begin tot eind betrokken bij de klant”, aldus Van den Oever. “Zo bewaken we het gehele proces. Grote organisaties hebben vaak zelf een marketingafdeling, maar de meeste bedrijven hebben zeker niet alle specialismen zelf in huis. Voor hen is het extra fijn dat we ze alles uit handen kunnen nemen: wij zijn helemaal thuis in deze branche.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details