Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Maak kennis met de jongste telg van de familie: BUILDING Facade
Maak kennis met de jongste telg van de familie: BUILDING Façade

Maak kennis met de jongste telg van de familie: BUILDING Facade

Met veel enthousiasme stellen we de jongste telg van onze BUILDING-familie voor! Naast screens, rolluiken en rolpoorten, staat de volgende generatie binnen het productgamma klaar: aluminium gevelbekleding. Hiermee vervolledigen we ons high-end aanbod van alles rond de buitengevel.

Dakterras met gevelbekleding waar de verschillende afdekkingsprofielen door elkaar gebruikt worden

Een design dat schittert in zijn eenvoud

In de hedendaagse architectuur is aluminium gevelbekleding een populaire trend. De ruime keuze aan profielen en kleuren geeft die subtiele extra touch of zorgt net voor een unieke eyecatcher. Het gamma van BUILDING Facade is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem en biedt vier verticale profielen in verschillende designs:

Met het smalle profiel kiest men voor een uitgesproken lijnenspel.
Het brede profiel is subtieler en zo ideaal voor grotere oppervlaktes.
Bij het diepe profiel worden de rechte lijnen benadrukt door de donkere schaduwen tussen de profielen.

En tot slot is er het U-profiel dat veel mogelijkheden biedt naar invulling met bijvoorbeeld houten bezetting, kleuren of verlichting. Het façade systeem moet gemonteerd worden op een vlakke en solide onderstructuur, waarbij men ook rekening moet houden met isolatie en ventilatie. Daartegen brengt men de achtergrondprofielen aan om er uiteindelijk het afdekkingsprofiel naar keuze op te klikken. Die onzichtbare bevestiging, samen met de rechte lijnen, zorgen voor een strakke uitstraling.

Design appartement met diverse eyecatchers in BUILDING Facade

Op zoek naar esthetische uniformiteit? Deuren en poort kan je eveneens uitbekleden met deze façade profielen. Het wordt overigens ook toegepast voor binnenmuren, een bijzondere blikvanger in een modern interieur.

100% groene lakkerij

Ook qua kleur is het aanbod eindeloos, het gevelsysteem is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Het lakwerk van onze producten gebeurt in eigen beheer. Volgens een volautomatisch en uiterst duurzaam procedé. De aluminium profielen poederlakken we in de gewenste kleur en zo krijgen ze een extra beschermlaag. Poederlak zorgt immers voor een makkelijk onderhoud en het behoud van kleur. We zorgen voor een perfecte match van de gevelbekleding met het schrijnwerk en andere façade materialen, dat levert een eenvormig en hoogwaardig eindresultaat.

Met de lancering van een compleet gamma in aluminium gevelbekleding blijft BUILDING Shutter Systems binnen de high-end markt van alles rond de façade. En bovendien is het, als aluminium verwerkend productiebedrijf, precies ons ding. BUILDING Shutter Systems is al bijna 50 jaar een toonaangevende specialist in de productie van aluminiumprofielen. Onze kwalitatieve producten voldoen steeds aan de strengste criteria op vlak van comfort, veiligheid en design.

BUILDING Facade is een mooie uitbreiding van ons aanbod dat aansluit bij ons zonweringsgamma. Alles voor een gestileerde look van de gevel.


"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details