Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Nieuws

LuxxOut is in beweging en sluit de webshop!

nieuwbouw_570x0

18 juni 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

LuxxOut is in beweging en ontwikkelt zich verder door! Dit jaar presenteerden wij al onze nieuwe producten Umbra en Tectum, maar er verandert meer. In deze nieuwsbrief stellen wij u op de hoogte van deze wijzigingen en informeren wij welke gevolgen deze hebben.

LuxxOut heeft besloten om, net als zusteronderneming AluminiumPergola.nl, zich volledig te focussen op u, de zakelijke klant. Per heden zijn wij daarom gestopt met de verkoop aan particulieren. Onze webshop op www.luxxout.com is gesloten en de website is nu volledig toegespitst op informatievoorziening voor particulieren en het doorverwijzen naar de Premium Dealers.

Ook zakelijk is het niet meer mogelijk om online, via de webshop, te bestellen. U kunt vanaf nu uw bestelling mailen naar info@luxxout.com. Binnenkort publiceren wij op onze website een dealer-portal met daarin onder andere handige bestelformulieren. Wij zullen u informeren wanneer het nieuwe portal live gaat.

Bij LuxxOut geloven we in de kracht van onze zakelijke klanten en dealers. Wij vertrouwen erop dat de particulieren die u bezoeken goed geïnformeerd worden over de LuxxOut-producten en wij zo samen veel mooie projecten kunnen realiseren.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details