Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® vernieuwt Outdoor collectie

Luxaflex® vernieuwt Outdoor collectie

Stijlvolle terrasoverkappingen, serrezonwering en acryldoeken

De Outdoor collectie van Luxaflex®®is geüpdatet. De marktleider op het gebied van raambekleding introduceert nieuwe terrasoverkappingen, serrezonwering en acryldoeken en focust in de nieuwe collectie nog meer op slimme zonne-energie.

Nieuwe acryldoeken

De Luxaflex®® Outdoor doekcollectie, waaronder de Smart Choice Collection, is qua aanbod verdubbeld met de toevoeging van 50 nieuwe acryldoeken in naturel trendkleuren als beige, bruin en taupe. Daarnaast zijn de doeken verkrijgbaar in nog meer prints, zoals ton sur ton en subtiele strepen als groen, zwart en oudroze. Alle producten die voorzien zijn van acryldoek worden vanaf nu ook met klikpees geleverd, waardoor ze gemakkelijk vernieuwd of gereinigd kunnen worden.

Serrezonweringen voor ieder seizoen

Luxaflex®® ontwikkelt voortdurend haar collecties om steeds beter alledaagse interieuroplossingen aan te bieden. De nieuwe toepassingen zijn Tecto Pergo™ (een zonwerende overkapping) en Tecto Serra™ (een warmte- en lichtreducerend schild voor op de serre). In beide gevallen is het doek voorzien van een rits, zodat deze windvast zijn, beschutting bieden en er geen lichtkier ontstaat.

De kracht van de zon

Voor iedere soort zonwering biedt Luxaflex®® stijlvolle en innovatie bedieningsopties. De screens, markiezen en rolluiken zijn vanaf nu ook leverbaar met een zonnepaneel op de kap, waardoor de accu oplaadt en het screen elektrisch bediend kan worden op zonne-energie. Een aparte stroomaansluiting is daardoor niet meer nodig.

De collectie acryldoeken is uitgestaald in een nieuw vierkant collectieboek met afbeeldingen en informatie, een langwerpig collectieboek met stalen en een hangstalen set.

De vernieuwde Outdoor collectie is vanaf 15 maart verkrijgbaar bij de Luxaflex®®dealers. Meer beeldmateriaal is via deze link te downloaden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details