Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® vernieuwt collectie Verticale Jaloezieën

Luxaflex® vernieuwt collectie Verticale Jaloezieën

De collectie Verticale Jaloezieën van Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding, is uitgebreid met nieuwe kleuren, stoffen en dessins. Met verticale jaloezieën worden schitteringen aanzienlijk verminderd en is het mogelijk om de privacy en lichtinval in huis te optimaliseren. Als er wordt gekozen voor stoffen lamellen is deze raamdecoratie ook leverbaar met slimme PowerView® Automation-bediening.

Nieuwe technieken, nieuwe ambiance

Met de lancering van een geheel nieuwe en eigentijdse reeks Verticale Jaloezieën heeft Luxaflex®® deze klassieker opnieuw uitgevonden. Nieuwe kunststof lamellen, Cradle to Cradle-stoffen en aluminium lamellen die voor 98 procent uit hergebruikt materiaal bestaan, zorgen samen voor een frisse en duurzame boost van deze collectie. Daarnaast heeft een aantal van deze aluminium lamellen de Pure Sense-afwerking, die zich kenmerkt door een unieke verftechnologie. Hierbij zijn de lamellen mat gelakt met een zachte coating en tevens verkrijgbaar in moderne pasteltinten.

Maximaal en onbelemmerd uitzicht

Deze stijlvolle en praktische raambekleding neemt in volledig geopende staat weinig ruimte in beslag. Hierdoor kan men maximaal genieten van een onbelemmerd uitzicht en vrije doorloop, met name bij grotere ramen zoals schuifpuien en glasgevels. Lichtinval en privacy kunnen geoptimaliseerd worden, doordat de lamellen in kleine stappen te verstellen zijn.

Duurzame stoffen voor verbeterde akoestiek

Luxaflex®® ontwikkelt voortdurend haar collecties om steeds beter alledaagse interieuroplossingen aan te bieden. De nieuwe, stijlvolle stoffen Riff en Sedna zijn de laatste innovatie. Ze zijn speciaal ontworpen om de akoestiek in huis te verbeteren door omgevingsgeluiden en galm te absorberen. Daarnaast helpen verticale jaloezieën warmte en licht in huis te reguleren, waardoor ze energie-efficiënter en duurzamer zijn. De collectie stoffen voldoet aan de hoogste internationale normen voor duurzaamheid en verantwoord materiaalgebruik en een aantal stoffen zijn Cradle to Cradle, GreenGuard of OEKO-TEX® gecertificeerd.

Slimme bedieningen voor een smart home

Voor iedere soort raampartij biedt Luxaflex®® stijlvolle en innovatie bedieningsopties, zoals het slimme bedieningssysteem PowerView®Automation. Hiermee kunnen jaloezieën vanaf een smartphone, Pebble® Remote of via een stemassistent bediend worden. Ook kunnen ze automatisch getuimeld en open- of dichtgeschoven worden op elk gewenst moment en vanaf elke plek – zelfs als je niet thuis bent. Dit systeem is toepasbaar bij alle stoffen lamellen uit deze collectie.

Jaloezieën voor ieder soort raam

Een groot voordeel van verticale jaloezieën is dat ze erg geschikt zijn voor ramen met een speciale vorm: ze passen op vrijwel elke vorm of maat raam, met name zeer hoge of brede ramen. De rails kunnen schuin worden geplaatst, zodat deze geschikt zijn voor schuine ramen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details