Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® vernieuwt collectie Horizontale Jaloezieën

Luxaflex® vernieuwt collectie Horizontale Jaloezieën

Stijlvolle texturen, zachte kleuren en MegaView® uitvoering

De collectie Horizontale Jaloezieën van Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding, is uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. De designklassieker is vanaf nu ook leverbaar in MegaView® uitvoering voor een maximaal uitzicht bij grote raampartijen.

Duurzame jaloezieën

In de nieuwe collectie ligt de focus op textuur en zachtheid. Zo is aan de bestaande stijlkenmerken van aluminium kleuren een nieuwe selectie van pastelkleuren, patronen en designaccenten toegevoegd. De duurzame jaloezieën zijn op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur geproduceerd van 98 procent gerecycled aluminium. De gehele collectie heeft een Cradle to Cradle Bronze™-certificering.

Het gehele kleurenbeeld van de collectie is geactualiseerd en nieuwe, decoratieve opties zijn toegevoegd. Zo is er voor 50 mm jaloezieën een sierlijke afwerking met houten onderlat en koof aan de bovenzijde ontwikkeld en zijn ook 25 mm jaloezieën nu leverbaar met decoratief ladderband.

Luxaflex® vernieuwt collectie Horizontale Jaloezieën

Veranderende ambiance met Pure Sense

De Pure Sense-lijn binnen de collectie heeft een update gekregen. Door het gebruik van verftechnologie met een matte of zachte glansafwerking krijgt het licht dat binnenvalt een zachte en subtiele gloed. De nieuwe serie bestaat uit unikleurige en tweekleurige items; een lichtere toon aan de voorkant van de lamel en een donkerdere toon aan de achterkant, waardoor de lichtinval kan transformeren van fris en licht naar donkerder en warmer zodra de avond aanbreekt. Dankzij de nieuwe ladderbanden in 10, 25 en 38 mm creëer je subtiele details of een opvallend contrast waarmee je de kamer groter of kleiner kunt doen lijken.

Maximaal uitzicht met MegaView®

Voor twee keer zoveel zicht naar buiten of juist het creëren van privacy zijn de 25 mm en 50 mm brede horizontale jaloezieën verkrijgbaar in de nieuwe MegaView® uitvoering met unieke kantelfunctie. De 50 mm jaloezieën kunnen ramen tot vijf meter hoog afdekken, waardoor ook bij grotere raamoppervlaktes meer zicht naar buiten kan worden verkregen.

Luxaflex® vernieuwt collectie Horizontale Jaloezieën

Slimme bedieningen voor jaloezieën

Ieder type raam en iedere interieurstijl is uniek. Daarom biedt Luxaflex® vele stijlvolle en innovatie manieren om raambekleding te bedienen in een smart home, zoals het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation, waarmee jaloezieën bestuurbaar zijn met Google Home, Apple Home Pod en Amazon Alexa. Een andere optie is de koordloze en kindvriendelijke LiteRise® bediening, die nu beschikbaar is voor 50 en 70 mm jaloezieën. Tevens kunnen de 50 en 70 mm jaloezieën vanaf nu met PowerView 230V motor geleverd worden.

Bevestigen zonder boren met Frame Fix™

De 16 en 25 mm jaloezieën kunnen nu ook in combinatie met FrameFix™ worden geleverd. Met dit systeem worden de jaloezieën met een magnetisch frame naadloos op het kozijn geplaatst. Dit maakt het systeem zeer geschikt voor kunststof en aluminium raamkozijnen en draai-kiepramen. De jaloezieën zijn hiermee ook gemakkelijk te verwijderen voor het schoonmaken.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details