Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Smart Choice NXT en Nova Shade zijn de slimme keuzes!’
Artist’s impression van een fors bemeten knikarmscherm van het type Smart Choice NXT in RAL 7016.

Luxaflex®: ‘Smart Choice NXT en Nova Shade zijn de slimme keuzes!’

“Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® zorgt voor zonwering in huis en op het terras”, constateert Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. “Luxaflex® biedt een brede keuze aan knik- en uitvalschermen. Als bijdrage aan dit thema lichten we er een tweetal schermen er extra uit.”

“In 2022 neemt Luxaflex® Outdoor afscheid van het populaire instapscherm Smart Choice en verwelkomt het de Smart Choice NXT: een scherp geprijsde, maar functionele terraszonwering. Dit scherm is gebaseerd op de Smart Choice, maar verbeterd en doorontwikkeld op basis van dealer feedback.”

“De subtiele vorm van de cassette en voorlijst maken de Smart Choice NXT geschikt voor elk woningtype. Dit scherm komt niet alleen boven een terras goed tot zijn recht, maar ook op balkons of als zonwering voor grote ramen. Dit door de slim ontworpen, volledig gesloten cassette en de mogelijkheid voor eenvoudige wand- en plafondmontage.”

Artist’s impression van het nieuwe Nova Shade zonnescherm.

Montagegemak

Door de nieuwe montagesteun kan de Smart Choice NXT volgens Silvia Jagtenberg eenvoudig worden gemonteerd. “De nieuwe steun biedt meer montagegemak door grotere bewegingsruimte tijdens de montage. De multifunctionele montagebeugels maken de switch tussen plafond- en wandmontage mogelijk. Ook is een hellingshoek van 6 tot 66 graden bij wandmontage en 18 tot 66 graden bij plafondmontage mogelijk. Dankzij de zijdelingse afdekking van de montagesteun is de afwerking optimaal.”

Luxaflex® noemt de volgende voordelen van de Smart Choice NXT:

  • Volledig uit aluminium en geheel gepoedercoat
  • Doekrolondersteuning
  • Wandsteunen die ook plafondsteunen zijn
  • Zijdelingse afdekking van de montagesteunen
  • Ruime hoekverstelling en daardoor ook zeer goed toepasbaar voor balkons
  • Softclose dankzij rubber in de kap en armvangers in de voorlijst
  • Slanke cassette en voorlijst en daardoor geschikt voor elk woningtype

De nieuwe Nova Shade

Ook nieuw in het assortiment van Luxaflex® is het in 2021 geïntroduceerde scherm Nova Shade. “We presenteren dit nieuwe terrasscherm met trots, want het is het vermelden waard”, zegt Silvia Jagtenberg. “Dit scherm heeft universele steunen voor zowel wand- als plafondmontage. Ze bieden enkele centimeters speling om bij montage oneffenheden van de muur te kunnen opvangen. De doekrol wordt door een doekschaal volledig ondersteund. Dat zorgt voor een voortreffelijk doekgedrag en maakt een schermbreedte tot 600 cm en een uitval van 400 cm mogelijk.”

De Nova Shade kan worden voorzien van de nieuwste geïntegreerde ledverlichting in de armen of in de armen én de voorlijst. Deze optie is bij wandmontage altijd in combinatie met een afdekkap – ook wel regenkap – waaronder de elektra en de IO-dimmer worden weggewerkt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details