Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
‘Luxaflex® Screens zijn slank, sierlijk en sterk’

‘Luxaflex® Screens zijn slank, sierlijk en sterk’

“Luxaflex® Screens bewijzen zich al jarenlang door hun duurzaamheid”, zegt Silvia Jagtenberg. “Ze zijn breed toepasbaar en ook nog eens trendy. Kwaliteit en levensduur staan voorop. Luxaflex® Screens zijn volledig roestvast, niet vervormbaar en daardoor bestand tegen elk weertype. Maar – zoals men van Luxaflex® mag verwachten – wordt het design niet vergeten!” 

“Onze collectie screendoeken biedt een prachtige selectie uni’s en decoratieve doeken, in uiteenlopende transparanties en voor elke situatie. Zonnewarmte en uv-straling worden geweerd. Dankzij de lichtdoorlatendheid blijft het zicht naar buiten behouden. De kleuren zijn afgestemd op de laatste mode- en interieurtrends. Bovendien matchen ze met de collectie Luxaflex® Acryldoeken, zodat screens en bijvoorbeeld terraszonwering perfect op elkaar kunnen worden afgestemd.” 

Typen

De collectie Luxaflex® Screens omvat drie productgroepen met elk hun specifieke eigenschappen, die Silvia Jagtenberg als volgt omschrijft: 

Beaufort® Screen – “De Beaufort® is een vaste waarde binnen de collectie. Deze ritsscreen combineert een elegant design met een grote windbestendigheid en is ook geschikt voor hoge ramen. Door de ritsgeleiding kan de Beaufort® ook heel goed worden gebruikt als verduisterende zonwering en/of als insectenwering.” 

Vertica ZIP Screen – “De combinatie van een kleine kast en een doek dat voorzien is van een rits, maakt dit product uitermate geschikt voor situaties, waarin de ruimte beperkt is, maar toch een hoge windvastheid wordt gewenst.” 

Vertica Screen – “Door zijn kleine kast is de Vertica Screen populair voor ramen waar ander soorten zonwering niet geplaatst kunnen worden. De Vertica Screen heeft een minimale kier ter weerszijden van het doek, neemt weinig ruimte in beslag en vormt daardoor als het ware één geheel met het raam. De Vertica Screen is bovendien prijstechnisch een prettig instapmodel.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details