Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Screens zijn praktisch, sierlijk en productieverhogend’
Vertica screens van Luxaflex®. (Foto: Alexander van Berge.)

Luxaflex®: ‘Screens zijn praktisch, sierlijk en productieverhogend’

Ze zijn bovendien breed toepasbaar en trendy, roestvast, degelijk en bestand tegen elk weertype”, aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. Voor de screens is een ruim aanbod screendoeken in unikleuren en dessins beschikbaar. Nagenoeg al deze doeken zijn brandvertragend, antistatisch en uv-bestendig. 

Beschermend en het comfort verhogend

“Ieder interieur wordt met Luxaflex® Screens op een prachtige manier beschermd tegen de zon en uv-straling”, constateert Silvia Jagtenberg. “Bij dag bieden screens doorzicht naar buiten, terwijl de zon wordt geweerd. Ook ideaal voor een thuiskantoor, als hinderlijk licht en nieuwsgierige blikken van buiten geweerd moeten worden.

Screens verhogen het comfort omdat de warmte wordt gedempt en het licht gefilterd. Daarnaast zijn ze ook heel fijn voor slaapkamers, want ventilatie met bijvoorbeeld draai-kiepramen blijft mogelijk, terwijl het screendoek frisse lucht doorlaat en insecten grotendeels buiten houdt.” 

Modellen

De Luxaflex® Outdoor Collection biedt volgens Jagtenberg met drie hoogwaardige modellen een volwaardige serie screens, met veel gebruiks- en montagemogelijkheden: 

Beaufort® Screen – Een windvaste ritsscreen die ook geschikt is voor grotere raampartijen. Dankzij de rits heeft de Beaufort® geen kier tussen doek en geleiding, waardoor insecten worden geweerd en de screen met het juiste doek ook als compleet verduisterende zonwering kan worden gebruikt.

Vertica Zip screen – Door de combinatie van een kleine kast en een doek dat voorzien is van een rits is deze screen uitermate geschikt voor situaties waarbij een beperkte ruimte en een hoge windvastheid gewenst zijn.

Vertica screen – Deze screen neemt bijzonder weinig ruimte in door de slanke kast. De Vertica screen wordt veel toegepast bij ramen waar andere soorten zonwering niet geplaatst kunnen worden. De Vertica screen heeft een minimale kier tussen doek en geleiding, zodat de zonwering windbestendig is en als het ware één geheel vormt met de ramen. Door de gunstige prijsstelling is de Vertica een prettig instapmodel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details