Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: Raamdecoratie en zonwering voor horeca en hospitality
De dubbele vrijstaande Ponto Doble op een horecaterras.

Luxaflex®: Raamdecoratie en zonwering voor horeca en hospitality

Raamdecoratie en zonwering voor horeca en hospitality

“Naast een uitgebreide collectie raambekleding biedt Luxaflex® ook een breed assortiment buitenzonwering aan”, zegt Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland, “met een ruime keuze aan terrasoplossingen, ook voor professioneel gebruik in horeca en hospitality. Daarbij staan naast schoonheid en kleurgebruik, vooral praktische zaken als gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit centraal.” 

Raamdecoratie

Aluminium jaloezieën, shutters en houten jaloezieën zijn volgens Luxaflex® prima geschikt voor gebruik in de horeca. Voor wie liever textiel wenst, heeft Luxaflex® Plissé Shades en rolgordijnen met Dustblock® coating in het assortiment. “De coating beschermt tegen droog vuil, zoals stof en rook maar ook tegen vloeistoffen op water- of oliebasis zoals koffie, wijn, melk en ketchup”, legt Silvia Jagtenberg uit. “De Dustblock® coating werkt aan beide zijden van de stof en verlengt de levensduur van het product. De coating is antistatisch en de stof kan heel gemakkelijk met een vochtige spons worden gereinigd. Handig en mooi!” 

Buitenzonwering

“Naast functionaliteit zijn breedte en uitval niet te onderschatten factoren bij buitenzonwering voor de horeca”, weet Silvia Jagtenberg. “Het populaire terrasscherm Nova Shade is een topscherm met ongekende mogelijkheden, zoals verlichting en verwarming. Het is geschikt voor grote terrassen en brede gevels. Dit scherm is geschikt voor intensief, dagelijks professioneel gebruik. Met een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 4 meter biedt het voldoende bescherming. Door de maximale hellingshoek van 66 graden biedt het bovendien voldoende ruimte om er onderdoor te lopen.” 

Ook de Fiora Grande is volgens Silvia Jagtenberg perfect toegerust voor de horeca. “Dit knikarmscherm is uitermate geschikt voor brede gevels en is leverbaar tot maar liefst 7,40 meter breed en gekoppeld tot wel 12 meter breed. De cassette is volledig gesloten, waardoor doek en onderdelen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden en buiten het terrasseizoen vrijwel onzichtbaar.” 

De dubbele vrijstaande Ponto Doble bestaat uit een stalen frame met ter weerszijden slank vormgegeven uitvalschermen. Ze kunnen met een druk op de knop zowel tegelijkertijd als los van elkaar worden bediend. “Dit systeem is ontworpen om in de grotere buitenomgeving gemakkelijk en comfortabel een schaduwrijke plek te creëren en het is dus uitstekend geschikt voor horecaterrassen”, besluit Silvia Jagtenberg. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details