Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® presenteert nieuwe collectie gordijnen

Luxaflex® presenteert nieuwe collectie gordijnen

Automatisch te besturen met smart home-systeem PowerView® Automation

Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding, voegt aan zijn brede assortiment een geheel nieuwe collectie toe: gordijnen. Met de introductie van gordijnen biedt Luxaflex®®, naast bekende producten als houten jaloezieën, rolgordijnen en Duette® Shades, nu een nog completer aanbod. De gordijnen worden geleverd met het slimme bedieningssysteem PowerView® Automation, waarmee het mogelijk is om de gordijnen automatisch te openen en te sluiten. De collectie is vooralsnog exclusief verkrijgbaar bij Luxaflex® Gallery-dealers.

Een nieuwe stap

De nieuwe collectie is in samenwerking met Hunter Douglas-zusterbedrijf Artex ontwikkeld. Marketingmanager Jaap-Jene Langevoord vertelt: “Als je aan Luxaflex® denkt, denk je aan alles op het gebied van raambekleding. Het assortiment was al heel groot, maar gordijnen ontbraken nog en wij merken dat hier veel vraag naar is. Alle stoffen van de gordijnencollectie zijn ook verkrijgbaar als vouwgordijnen, met uitzondering van de Vayen stof. De combinatie van een gordijn en bijpassend vouwgordijn creëert een harmonieus en elegant geheel in het interieur.”

“Hé Google, open de gordijnen!”

Via PowerView® Automation zijn de gordijnen te koppelen aan systemen als Apple Home Kit, Amazon Alexa, Google Home en Nest. De gordijnen zijn ook te bedienen via de PowerView® Automation-app of de Pebble®-remote. Zodra het PowerView® Automation-systeem geactiveerd is, kun je de gordijnen laten bewegen volgens een zelf in te stellen programma. Dit zorgt voor extra gemak en het kan je zelfs makkelijker helpen ontwaken. Dankzij de besturing op afstand zorgt het ook voor een veiliger gevoel in huis.

Ruim aanbod kleuren en stoffen

De kamerhoge gordijnen geven elke kamer een warme sfeer en accentueren de ramen. Bovendien bevordert deze raambekleding de akoestiek in huis. De collectie bestaat uit 128 stoffen en talloze kleuren en weefsels, waarmee ingespeeld wordt op actuele woontrends. Er zijn allerlei kleur- en stofcombinaties mogelijk, van diepe kleuren in stevige materialen tot linnentinten in zachte stoffen. Opvallend zijn de twee nieuwe stoffen: trendy velvet stof Vayen en verduisterend dim-out doek Harper.

Van transparant tot verduisterend

De collectie biedt hoge stofkwaliteiten, variërend van open en transparante stoffen (waardoor het licht gefilterd wordt) tot dichte en lichtwerende versies (voor een verduisterde ruimte). De gordijnen worden geheel op maat gemaakt en naar wens ook gevoerd. Zo is voor elke woning een passend gordijn beschikbaar. Voor de slaapkamer is een luxe, verduisterende of gevoerde stof bijvoorbeeld erg geschikt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details