Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® PowerView Motorisation ondersteunt Apple Home Kit

Luxaflex® PowerView Motorisation ondersteunt Apple Home Kit

Graag brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkeling bij Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding. Zij kondigen aan dat het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation vanaf heden ook wordt ondersteund door de Apple Home Kit. 

Zo is sinds 1 maart de nieuwste versie van de Luxaflex® PowerView® Motorisation app (versie 2.4) beschikbaar. Samen met de Hub GEN 2 ondersteunt PowerView® nu ook de Apple Home Kit. Uiteraard is ook ondersteuning voor andere Home Automation beschikbaar, zoals Homey, Fibaro en via IFTT.

Met PowerView® Motorisation is de raamdecoratie automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Een andere optie is bediening via de Pebble®, een moderne afstandsbediening die meerdere raampartijen met één druk op de knop kan instellen en aansturen. Doordat dit zelfs mogelijk is vanaf het vakantieadres, werkt dit innovatieve systeem preventief tegen inbraak. Daarnaast is dit energie-efficiënt en zeer kind- en diervriendelijk, omdat de raambekleding geen enkel bedieningskoord heeft.

PowerView Motorisation

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details