Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Exterieur

Luxaflex® Outdoor: ‘Nova Shade is onze nieuwe terraszonwering!’ 

Modern house exterior

22 maart 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Dit nieuwe cassettescherm heeft een zeer hoge afwerkingsgraad, is elegant door de slanke vormgeving en biedt voldoende zonwering voor dagelijks en intensief gebruik op terrassen”, aldus Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. “Op termijn zal de Nova Shade de Spectra Nova vervangen, het al jaren meest verkochte cassettescherm in Nederland.” 

Met een maximale breedte van 6 m en een maximale uitval van 4 m, in combinatie met slechts twee montagepunten, biedt dit scherm volgens Jagtenberg behoorlijke mogelijkheden. “Door de maximale hellingshoek van 60° is dit scherm bijvoorbeeld ook ideaal voor balkonsituaties.” Met dezelfde steunen kan zowel wand- als plafondmontage mogelijk worden gemaakt. Verder is voor een fraaiere afsluiting optioneel een afdekkap leverbaar om de cassette mooier op de wand te laten aansluiten. De optionele led-verlichting in armen of armen en voorlijst moet helpen om een sfeervol terras te creëren. 

Een artist’s impression van de cassette van de nieuwe Nova Shade terraszonwering van Luxaflex® Outdoor.

Doek

De Nova Shade is verkrijgbaar met alle doeken uit de Luxaflex® Outdoor Collection en in alle mogelijke (RAL) profielkleuren. Door de grote keuze aan doekdessins en cassettekleuren kan de Nova Shade precies aan de persoonlijke smaak van de eindgebruiker worden aangepast en kan steeds een passende maatwerkoplossing worden geboden. 

Alle opties open

Naast de Spectra Nova en de nieuwe Nova Shade biedt Luxaflex® Outdoor met de Fiora serie en de eerder geïntroduceerde Ponte Doblo en Infini de oplossing voor vrijwel elke gevel en elk terras, zowel voor particuliere gebruikers als voor de horeca en de hospitality branche. “Elk op maat gemaakt scherm van Luxaflex® geeft sfeer en biedt bescherming tegen warmte en uv-straling in huis en op het terras”, besluit Silvia Jagtenberg.  


Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details