Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Optimaal genieten in lente en zomer? Promoot nu terraszonwering!’
De Nova Shade met ledstrips in de armen en de voorlijst.

Luxaflex®: ‘Optimaal genieten in lente en zomer? Promoot nu terraszonwering!’

“Een op maat gemaakt zonnescherm van Luxaflex® zorgt voor zonwering binnen in huis én buiten op het terras”, zegt Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. “Juist de eerste drie maanden van het jaar zijn perfect om volop aandacht te besteden aan knikarm- en uitvalschermen. Nu promoten en verkopen betekent voor eindklanten dat ze de rest van het jaar kunnen genieten van een optimale zonbescherming.” 

Maatwerk voor de eindgebruiker

Luxaflex® biedt naast screens en rolluiken, ook een breed assortiment venster- en terraszonwering. “En omdat ieder huis, iedere tuin en ieder mens anders is, worden die allemaal op maat gemaakt”, benadrukt Silvia Jagtenberg. In 2022 heeft Luxaflex® het terrasscherm Smart Choice NXT geïntroduceerd. “Het is een scherp geprijsde, functionele terraszonwering met een subtiel vormgegeven cassette en voorlijst die de Smart Choice NXT geschikt maken voor elk woningtype”, meent Jagtenberg. “Een Smart Choice NXT komt niet alleen boven een terras goed tot zijn recht, maar ook op balkons en bij grote ramen. Dat komt door de slim ontworpen, volledig gesloten cassette en de mogelijkheid om voor wand- of plafondmontage te kiezen. De Smart Choice NXT kan eenvoudig worden gemonteerd door een nieuw ontworpen montagesteun die een grotere bewegingsruimte biedt tijdens de montage. Daardoor is dit scherm toepasbaar op vrijwel alle woningen, van jaren 30 woning tot nieuwbouw.” 

Knikarmscherm Smart Choice NXT. De kleurstelling van het scherm is afgestemd op de kleur van de kozijnen.

Nova Shade

Het Nova Shade terrasscherm van Luxaflex® is al vanaf 2021 leverbaar. “Het is een topscherm met veel opties, zoals verlichting in de armen, uit te breiden met verlichting in de voorlijst”, meent Silvia Jagtenberg. “Door zijn hoogwaardige kwaliteit is het geschikt voor dagelijks en intensief gebruik. Met een maximale breedte van 6 en een maximale uitval van 4 meter is de Nova Shade toegerust voor de beschaduwing van grotere terrassen. De hellingshoek is traploos instelbaar van 6 tot maximaal van 66 graden. Dat betekent bij wandmontage ruimte genoeg om er onderdoor te lopen of lekker zittend te genieten van zon en schaduw, maar het maakt het scherm ook ideaal voor plafondmontage op het balkon waar meestal een grotere hellingshoek vereist is.” 

Door de uitgebreide keuze aan kleuren en dessins voor het doek en kleuren voor de cassette kan de Nova Shade helemaal naar smaak van de eindgebruiker worden samengesteld. Standaard is het frame van het scherm leverbaar in 28 RAL-kleuren, waaronder matte- en structuurlakken. Overige RAL-kleuren zijn mogelijk tegen meerprijs. Voor het doek bestaat de keuze uit meer dan 100 acryldoeken uit de samengestelde Luxaflex® collectie. “Dit voorjaar presenteert Luxaflex® een geactualiseerde collectie acryldoeken, waarmee de laatste trends – ook voor wat betreft interieurkleuren – gevolgd zullen worden”, besluit Silvia Jagtenberg.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details