Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Interieur

Luxaflex®: ‘Onze shutters zijn een logische keuze’

Luxaflex Shutters (35) kopiëren

25 januari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De Luxaflex® shuttercollectie biedt een uiteenlopende keuze aan stijlvol gelakte en gebeitste afwerkingen en is verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes. De klant kan kiezen tussen drie types: Essentials Shutters, Supreme Shutters en Elements Shutters. 

•    De Essentials Shutters zijn volledig gemaakt van mdf en daardoor een budgetvriendelijke optie. 

•   De Supreme Shutters zijn 100% van hout gemaakt en leverbaar in een brede keuze aan lak- of beitskleuren. De shutters met  lakkleuren zijn van Abachi hout gemaakt, de shutters met beitskleuren van Paulownia. Alle houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden om ervoor te zorgen dat de shutters die ervan worden gemaakt, bestand zijn tegen de condities van de gebruiksomgeving, zoals luchtvochtigheid. Het hout van de shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor Luxaflex® kwalitatieve hoogwaardige shutters met stabiele lamellen garandeert. Daarnaast worden de shutters voorzien van uv-remmers, zodat de kleur minder snel vervaagt. De Supreme Shutters kunnen worden uitgerust met een verborgen scharnier voor een strakke uitstraling.

 • Elements Shutters zijn volledig gemaakt van kunststof en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. 

“Natuurlijk worden Luxaflex® Shutters op maat gemaakt, zodat ze perfect voor elk raam passen”, besluit Silvia Jagtenberg. Ze zijn geschikt voor kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede ramen en speciale vormen. Zelfs voor schuine en ronde ramen zijn er oplossingen. Alle shutters kunnen zowel in als op het kozijn worden geplaatst.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details