Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Onze shutters zijn een logische keuze’

Luxaflex®: ‘Onze shutters zijn een logische keuze’

De Luxaflex® shuttercollectie biedt een uiteenlopende keuze aan stijlvol gelakte en gebeitste afwerkingen en is verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes. De klant kan kiezen tussen drie types: Essentials Shutters, Supreme Shutters en Elements Shutters. 

•    De Essentials Shutters zijn volledig gemaakt van mdf en daardoor een budgetvriendelijke optie. 

•   De Supreme Shutters zijn 100% van hout gemaakt en leverbaar in een brede keuze aan lak- of beitskleuren. De shutters met  lakkleuren zijn van Abachi hout gemaakt, de shutters met beitskleuren van Paulownia. Alle houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden om ervoor te zorgen dat de shutters die ervan worden gemaakt, bestand zijn tegen de condities van de gebruiksomgeving, zoals luchtvochtigheid. Het hout van de shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor Luxaflex® kwalitatieve hoogwaardige shutters met stabiele lamellen garandeert. Daarnaast worden de shutters voorzien van uv-remmers, zodat de kleur minder snel vervaagt. De Supreme Shutters kunnen worden uitgerust met een verborgen scharnier voor een strakke uitstraling.

 • Elements Shutters zijn volledig gemaakt van kunststof en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. 

“Natuurlijk worden Luxaflex® Shutters op maat gemaakt, zodat ze perfect voor elk raam passen”, besluit Silvia Jagtenberg. Ze zijn geschikt voor kleine ramen, draai-kiepramen, hoge ramen, brede ramen en speciale vormen. Zelfs voor schuine en ronde ramen zijn er oplossingen. Alle shutters kunnen zowel in als op het kozijn worden geplaatst.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details