Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Met Luxaflex® Horren comfortabel het jaar rond’
Een Luxaflex® raamhor. De onderlat is afgewerkt met een borstel voor perfecte afsluiting.

Luxaflex®: ‘Met Luxaflex® Horren comfortabel het jaar rond’

Muggen zijn misschien niet het eerste waar men in de winter aan denkt. Toch blijkt uit waarnemingen dat muggen de hele winter actief zijn, zeker als de winter relatief mild is en echte vorst ontbreekt. Bovendien zorgt een zachte winter vrijwel zeker voor een actieve insecten- en pollenzomer. “Horren zijn dus het hele jaar door actueel!”, constateert Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. 

Ongestoord genieten

“Muggen zijn koudbloedig en hebben daarom warmte nodig om te overleven. In het algemeen vinden ze het in de winter te koud en gaan in winterrust. De muggen die actief blijven, zoeken warme plekjes op. In de winter zetten wij graag de verwarming aan of stoken de haard op, waardoor het binnenshuis ideaal is voor muggen.” 

“Er zijn veel feiten en fabels over hoe je muggen het beste kunt verjagen of bestrijden”, constateert Silvia Jagtenberg. “Maar de beste oplossing blijft om ramen en deuren zoveel mogelijk ‘insectendicht’ te houden, zodat ze niet binnenkomen. Het is echter ook belangrijk om te ventileren en te luchten om voor een gezond binnenklimaat te zorgen. Horren zijn de ideale oplossing om ventileren en insectenwering te combineren.” 

Ervaren expert in horren

Luxaflex® Horren zijn inmiddels al zo’n zestig jaar in Nederland verkrijgbaar. Zowel op het gebied van hardware en gaas is er veel veranderd en meer mogelijk geworden, maar in essentie is insectenwering onveranderd gebleven, constateert men bij Luxaflex®. 

Luxaflex® biedt een ruim aanbod vaste en inzethorren. Daaronder de rolhorren Super Nova en Super Classic – volgens Silvia Jagtenberg ook ideaal bij dakramen – en schuivende, scharnierende, rollende en plisséhordeuren. Veel van deze horren zijn leverbaar met ClearView™ of Poll-tex® gaas, respectievelijk voor een beter doorzicht of pollenwerend: met Poll-tex® gaas wordt 90% van alle pollen uit de lucht gefilterd. 

Verkoopondersteuning

Luxaflex® maakt iedere hor op maat, zodat de eindgebruiker verzekerd is van optimale insectenwering. “Dat feit op zich is al een sterk verkoopargument”, constateert Silvia Jagtenberg. “Maar omdat we onze dealers extra willen helpen, zal Luxaflex® de horrenverkoop ook dit jaar stimuleren met ruime verkoopondersteuning, zowel online als middels de traditionele media.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details