Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® maakt ‘Dealers van het Jaar’ bekend

Luxaflex® maakt ‘Dealers van het Jaar’ bekend

Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding, kiest traditiegetrouw in februari de ‘Dealers van het Jaar’. Deze titel wordt gegeven aan dealers die de afgelopen maanden hebben uitgeblonken in de promotie, marketing en verkoop van Luxaflex® Outdoor. 

De winnende Luxaflex® dealers zijn:

Bosman Zonwering is al vele jaren een prominent aanwezige speler in de regio Amsterdam. Bosman Zonwering is uitgeroepen tot Inspiration dealer vanwege de gedreven ondernemerschap, de vakkennis en het onderbouwde advies en klantcontact waarmee men bij Bosman Zonwering de ’technische’ Outdoor producten promoot.

Aldura Zonwering en Raamdecoratie uit Zwolle is Gallery dealer van het jaar geworden. Naast de goede onderlinge relatie onderscheid Aldura zich op het gebied van promotie, marketing, klantvriendelijkheid en advies.

Vitrona uit Naaldwijk scoort al jaren constant en is nu uitgeroepen tot Inspiration dealer van het jaar voor de regio Zuid- en West-Nederland. Vitrona is een familiebedrijf dat in het Westland en omstreken bekend staat vanwege de vakkennis en passie voor zonwering thuis en bij professionele toepassingen.

Voorberg Zonwering & Terrasoverkappingen uit Maassluis is uitgeroepen tot Luxaflex® Outdoor Select dealer van het jaar voor de regio Zuid- en West-Nederland. Hanze Zonwering uit Bolsward kreeg deze eer voor Noord- en Oost-Nederland. De onderscheidende winkelpresentaties, de kennis en het vakmanschap en de passie bij beide bedrijven hebben geleid tot deze benoemingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details