Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Luxaflex® Screens kenmerken zich door betaalbare, duurzame kwaliteit’
Luxaflex® Beaufort® Screen 125.

Luxaflex®: ‘Luxaflex® Screens kenmerken zich door betaalbare, duurzame kwaliteit’

“Luxaflex® Screens bewijzen zich al jarenlang door hun kwaliteit”, zegt Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. “Dit type zonwering wordt ook wel verticaalzonwering of zonfilter genoemd, maar dat zijn alleen maar andere namen voor hetzelfde product: een slank metalen frame met een vlakhangend doek van kunstvezel.” 

“Luxaflex® Screens worden gemaakt uit hoogwaardige, roestvaste metalen”, vervolgt Silvia Jagtenberg. “Ze zijn stabiel van vorm en gemakkelijk te monteren. Daarnaast zijn Luxaflex® Screens ook windvast en daardoor ook geschikt voor montage op grotere hoogte, zoals de bovenetages van woontorens. Verder hebben ze een lange levensduur en helpen ze te besparen op koel- en verwarmingskosten, waardoor ze bijdragen aan een duurzaam woonklimaat.” 

De mogelijkheden van Luxaflex®

Luxaflex® biedt drie types screens aan en noemt van elk van de drie de specifieke eigenschappen en mogelijkheden:

Beaufort® Screen – De Beaufort® is een vaste waarde binnen de screencollectie van Luxaflex®. Deze ritsscreen combineert een sierlijk elegant design met een grote windbestendigheid. De Beaufort® is verder geschikt voor hogere ramen. Omdat er geen kier is tussen doek en geleiding is deze screen ook als verduisterende zonwering of insectenwering toepasbaar. 

Vertica ZIP Screen – Door de combinatie van een kleine kast met ritsgeleiding is de Vertica ZIP Screen zeer geschikt voor situaties waarbij de montageruimte beperkt is, maar toch een screen met een hoge windvastheid gewenst is. 

Vertica Screen – Door zijn kleine kast is de Vertica Screen populair voor ramen waar andere soorten zonwering niet geplaatst kunnen worden. De Vertica Screen heeft een minimale kier tussen doek en geleiding, neemt weinig ruimte in beslag en vormt vrijwel één geheel met de ramen. De Vertica Screen is bovendien scherp geprijsd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details