Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® introduceert vernieuwde collectie Plissé Shades

Luxaflex® introduceert vernieuwde collectie Plissé Shades

Natuurlijke kleuren, bijzondere dessins en horrengaas

De collectie Plissé Shades van Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding, is uitgebreid met nieuwe kleuren, dessins en structuren. De vernieuwde collectie speelt met aandacht voor persoonlijke stijl en gemak in op de vraag van de moderne consument.

De nieuwe collectie biedt een groot scala aan zachte kleuren en diverse kleurcombinaties; denk aan minimalistisch wit, maar ook aan kleurrijke designs. Op die manier creëren de nieuwe Plissé Shadesverschillende effecten, van een subtiele achtergrond tot een opvallende eyecatcher in het interieur. Bovendien past deze collectie in zowel moderne als klassieke interieurs.


Luxaflex®® Plissé Shades

Bloemenpatronen en etnische motieven
De nieuwe collectie bevat bijzondere dessins die geïnspireerd zijn op aquarel waterverf. Ook zijn er doeken ontworpen met delicate bloemenpatronen, etnische motieven en patronen waarbij een kleurverloop zichtbaar is. Maartje Knipscheer, styliste van Luxaflex® Nederland, licht toe: “Deze dessins brengen stuk voor stuk speelsheid en een frisse uitstraling in een ruimte. In de collectie blijven heldere tinten een hoofdrol spelen, waarbij de belangrijkste kleuren voornamelijk natuurlijke tinten zoals groen, blauw en beige zijn. Helemaal passend bij de botanische trend van nu!”


Luxaflex®® Plissé Shades met kleurverloop en etnisch motief

Raambekleding en hor in één
Een andere toevoeging aan de collectie zijn de Plissé Shades van Melby screenstof dat ook kan fungeren als horrengaas. De nieuwe 20 mm Melby screenstof is daarmee zowel praktisch als stijlvol en zorgt voor maximaal zicht naar buiten. Wie kiest voor deze stof is het hele jaar optimaal beschermd tegen insecten.

Slimme bedieningssystemen
De collectie Plissé Shades is verkrijgbaar met kettingbediening en de slimme bedieningen PowerView®Motorisation, SmartCord®, LiteRise® en TruFit®. Deze bedieningssystemen bieden een oplossing voor zelfs de meest onbereikbare raampartijen. Binnenkort is er een kindveilige breekketting beschikbaar.

Aandacht voor duurzaamheid
De nieuwe collectie bestaat uit meer dan negentig duurzame stoffen die zijn onderscheiden met Cradle to Cradle Certified™ brons. Deze certificering staat voor een voortdurende verbetering en innovatie van producten en processen. Dit internationale keurmerk garandeert een verantwoorde keuze. Zo zijn de Revival stoffen gefabriceerd met 100 procent gerecycled polyester garen, gemaakt van industrieel afval. Hierdoor blijven grondstoffen behouden, wordt de uitstoot van CO2 verminderd en is er minder waterverbruik bij de productie nodig.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details