Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® introduceert oplaadbare accu PowerView® Motorisation

Luxaflex® introduceert oplaadbare accu PowerView® Motorisation

Luxaflex®® introduceert de oplaadbarre accu LI-ion pack als nieuwe energiebron bij het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation*. 

Door deze nieuwe oplaadbare accu wordt de gebruiksduur van de energiebron bij grotere, zwaardere jaloezieën verlengd naar negen tot twaalf maanden. Tot op heden werkte PowerView® Motorisation uitsluitend op AA-batterijen, dus de oplaadbare accu maakt het bedieningssysteem gebruiks- en milieuvriendelijker. De accu wordt binnen drie à vier uur volledig opgeladen van 0 naar 100 procent, waarbij meer dan 500 oplaadcycli mogelijk zijn. Dat resulteert in een terugverdientijd van minder dan drie jaar.

Deze oplaadbare accu is verkrijgbaar in de kleuren grijs, zwart en wit en met verschillende bevestigingsopties voor de diverse hardware systemen. Voor meer informatie: www.luxaflex.nl

*Met PowerView® Motorisation is de raamdecoratie automatisch en eenvoudig op de gewenste positie in te stellen op ieder moment van de dag via de smartphone of tablet. Een andere optie is bediening via de Pebble®, een moderne afstandsbediening die meerdere raampartijen met één druk op de knop kan instellen en aansturen. Doordat dit zelfs mogelijk is vanaf het vakantieadres, werkt dit innovatieve systeem preventief tegen inbraak. Daarnaast is dit energie-efficiënt en zeer kind- en diervriendelijk, omdat de raambekleding geen enkel bedieningskoord heeft.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details