Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® introduceert nieuwe collectie Houten Jaloezieën

Luxaflex® introduceert nieuwe collectie Houten Jaloezieën

Elegante collectie nu leverbaar met PowerView® Motorisation

De collectie Houten Jaloezieën van Luxaflex®®, marktleider op het gebied van raambekleding, is uitgebreid met nieuwe dessins en kleuren. Bovendien is de raambekleding nu leverbaar met het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation.

Hoge kwaliteit houtsoorten

De nieuwe collectie biedt vele bijzondere houtsoorten, in tal van kleuren en structuren. Zo is het nieuwe Supreme Woods gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke schoonheid van de nerven het hart van het design vormt. Daarnaast zijn de Wood Elements jaloezieën in nieuwe kleuren beschikbaar. Deze kunststof jaloezieën hebben houttexturen met een warm accent en zijn perfect bestand tegen vocht. Alle lamellen zijn in twee breedtes beschikbaar, 50 en 70 millimeter; op die manier is zelf te bepalen hoeveel zonlicht er wordt doorgelaten en hoeveel privacy gewenst is.

Eigen kleur kiezen

De collectie is bovendien uitgebreid met populaire trendkleuren van diepzwart tot Scandinavisch blank hout. Er is keuze uit glanzende en matte afwerkingen en unieke patronen. Zo zijn er Shine lamellen met een sterke glanslaag of Art lamellen met een subtiel kleurverloop. Er is keuze uit oneindig veel uitvoeringen, want de lamellen worden in elke gewenste kleur geleverd.

Ladderbanden met linnentextuur

Alle houten jaloezieën kunnen bovendien van stijlvolle ladderbanden worden voorzien. De geweven banden met linnentextuur zijn vanaf nu in 10 of 38 millimeter beschikbaar en zijn echte eyecatchers. Er is een ruime keuze uit subtiele kleuren en trendy patronen, zodat de banden precies bij het hout of juist bij andere elementen in het interieur passen.

Integreren in smart home

Ook nieuw in de collectie is de beschikbaarheid van het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation. Luxaflex®®-interieurstyliste Maartje Knipscheer vertelt: “Houten jaloezieën zijn klassiek én eigentijds; we zien deze raambekleding dan ook steeds vaker terugkomen in interieurs. Dankzij de uitbreiding met PowerView®Motorisation is de raambekleding nu perfect te integreren in een smart home.”

Met PowerView® Motorisation zijn de jaloezieën te bedienen vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of Pebble®-afstandsbediening, maar ook met slimme assistenten zoals Google Assistant en Amazon Alexa. Houten jaloezieën zijn daarnaast verkrijgbaar met het gepatenteerde LiteRise® bedieningssysteem. Met dit kind- en huisdiervriendelijke systeem is het mogelijk de raamdecoratie met een eenvoudige handbeweging omhoog of omlaag te bewegen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijke factor bij het samenstellen van de Luxaflex®® collecties. Luxaflex®® is aangesloten bij de Forest Stewardship Council® (FSC®) en veel producten in de collectie Houten Jaloezieën dragen het FSC®-label. Ook is in de collectie het houttype Bamboe beschikbaar, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details