Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: De kracht van het origineel, al – bijna – 70 jaar’
Buitenjaloezieën zijn niet alleen doelmatig en efficiënt, maar ze geven ook een industrieel uiterlijk aan een project.

Luxaflex®: De kracht van het origineel, al – bijna – 70 jaar’

Dit jaar is het feest voor Luxaflex® omdat het bedrijf 70 jaar bestaat. “Wat velen niet weten is dat de horizontale jaloezie voor binnen, die 70 jaar geleden op de markt werd gebracht, al heel snel daarna werd gevolgd door een variant voor buiten, die sindsdien – uiteraard met de nodige productontwikkeling – onderdeel van het Luxaflex® assortiment is gebleven”, zegt marketingmanager Jaap-Jene Langevoord van Luxaflex®. “Door te blijven inspelen op trends en behoeften als duurzaamheid en innovatie en door onze krachten te bundelen met Luxaflex® dealers die net zo ambitieus zijn als wij, is Luxaflex® tot op de dag van vandaag een sterk merk.” 

“Net als het vertrouwde zusje voor binnen zijn Luxaflex® Buitenjaloezieën de meest directe vorm van zonwering en licht- en warmtebeheersing”, aldus Langevoord. “Bovendien zijn ze voor meer dan 90% gemaakt uit gerecycled aluminium. Het is daarmee een ‘groene’ oplossing, die het binnenklimaat verbetert, ventilatie mogelijk maakt én grotendeels circulair is.” 

Het aanbod lamellen voor Luxaflex® Buitenjaloezieën varieert van zeer flexibele, slanke lamellen tot de speciale, gekraalde 88 mm lamel. “Voor iedere gevel, iedere toepassing en bij iedere windbelasting is de juiste oplossing mogelijk”, constateert Langevoord. “In combinatie met de verschillende geleidingsopties kan voor elke raamsituatie de ideale configuratie worden ontwikkeld.” 

De uitvoering met spandraden aan de zijkanten van het product, heeft alleen een bevestiging boven en onder nodig. Hierdoor kunnen ook glasvlakken zonder kozijnprofielen van buitenjaloezieën worden voorzien. Voor de meer robuuste uitvoeringen zijn er diverse profielgeleidingen mogelijk: van smal tot breed in aanzichtvlak, van recht via rond tot profielen met een geïntegreerd hijsmechanisme.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details