Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Continuïteit en innovatie in horren’

Luxaflex®: ‘Continuïteit en innovatie in horren’

“Door de brede keuze uit verschillende structuren en stijlen gaas, profielen in elke gewenste kleur of RAL kleur en door maatwerkoplossingen voor elk type raam en deur biedt Luxaflex® aan de eindgebruiker horren die moeiteloos opgaan in het uiterlijk van het huis, maar het wonen ondertussen wel comfortabeler maken.” 

“Luxaflex® horren zijn gemaakt van de beste materialen en daardoor zeer solide, met een elegante vormgeving zodat ze passend zijn bij elk interieur”, gaat Jagtenberg verder. “Daarbij zijn er diverse gaas- en profielkleuren mogelijk, zoals wit, crème, dennengroen, antraciet en zilver, en is het tegen een meerprijs mogelijk om iedere andere RAL kleur te kiezen.” 

Gaas

Naast standaard gaas in de kleuren grijs en zwart, of het decoratieve Stripes gaas biedt Luxaflex® nog twee gaassoorten aan. ClearView® is een extra dun en onopvallend gaas, waarvan de draden zo dun zijn dat – zoals de naam al aangeeft – het doorzicht vrijwel onbelemmerd is. Een ander voordeel van dit gaas is volgens Silvia Jagtenberg dat het 25% beter ventileert dan regulier gaas, terwijl insecten toch effectief worden geweerd. Poll-tex® gaas ten slotte, is de ideale keuze voor mensen met hooikoorts omdat het 90% van de pollen uit de lucht filtert, wat de kans op hooikoortsklachten aanzienlijk vermindert. 

Maatwerk standaard, leverbaar in alle RAL kleuren

Iedere Luxaflex® hor wordt op maat gemaakt en er is dus een oplossing voor vrijwel elk huis en raamtype, besluit Silvia Jagtenberg. “Onze horen bieden maximale ventilatie, optimale bescherming tegen insecten en de profielen dragen bij aan een fraai aanzicht, want ze kunnen namelijk in alle RAL kleuren worden geleverd.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details