Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Exterieur

Luxaflex®: ‘Buitenjaloezieën zijn veilig, stoer en groen’

IMG_4594
Luxaflex® Buitenjaloezieën in een leefkeuken: ‘De kracht van het origineel!’

16 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

“Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering en warmte-isolatie”, zegt Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland. “Bovendien zijn ze voor meer dan 90% gemaakt van gerecycled aluminium en daarmee een ‘groene’ oplossing die grotendeels circulair is. Ze weren directe zonne-instraling, reguleren het licht, maken ventilatie mogelijk en verbeteren zo het binnenklimaat.” 

Het aanbod lamellen varieert van zeer flexibele slanke lamellen met een breedte van 50, 60, 80 en 100 mm via de uitermate stabiele lamellen met gekraalde langszijden met een breedte van 60 en 80 mm tot de specialistische, eveneens gekraalde 88 mm lamel. In combinatie met de verschillende geleidingsopties kan Luxaflex® voor iedere gevel, iedere raamsituatie en iedere windbelasting een passende configuratie aanbieden. 

Door toepassing van spandraden aan de zijkanten van het product, is alleen een boven- en onderbevestiging nodig. Hierdoor kunnen ook glasvlakken zonder kozijnprofielen worden afgedekt en van een schaduwproduct worden voorzien. 

Voor de meer robuuste uitvoeringen van de Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn er diverse profielgeleidingen mogelijk: van smal tot breed in aanzichtvlak, van recht via rond tot profielen met een geïntegreerd optilmechanisme. Alle buitenjaloezieën van Luxaflex® worden op maat gemaakt, waarbij alle gebruikte kunststof onderdelen met glasvezel versterkt en uv-bestendig zijn. 

Veilig!

Om inbrekers te weren, worden vaak rolluiken gemonteerd, maar ook buitenjaloezieën zijn een prima inbraakwerende oplossing benadrukt Silvia Jagtenberg tot slot. “Ongewenste bezoekers worden tegengehouden, maar in tegenstelling tot andere oplossingen blijft een flexibele toetreding van daglicht mogelijk, omdat de lamellen kunnen tuimelen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details