Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Buitenjaloezieën zijn veilig, stoer en groen’
Luxaflex® Buitenjaloezieën in een leefkeuken: ‘De kracht van het origineel!’

Luxaflex®: ‘Buitenjaloezieën zijn veilig, stoer en groen’

“Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn de meest directe vorm van zonwering en warmte-isolatie”, zegt Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. “Bovendien zijn ze voor meer dan 90% gemaakt van gerecycled aluminium en daarmee een ‘groene’ oplossing die grotendeels circulair is. Ze weren directe zonne-instraling, reguleren het licht, maken ventilatie mogelijk en verbeteren zo het binnenklimaat.” 

Het aanbod lamellen varieert van zeer flexibele slanke lamellen met een breedte van 50, 60, 80 en 100 mm via de uitermate stabiele lamellen met gekraalde langszijden met een breedte van 60 en 80 mm tot de specialistische, eveneens gekraalde 88 mm lamel. In combinatie met de verschillende geleidingsopties kan Luxaflex® voor iedere gevel, iedere raamsituatie en iedere windbelasting een passende configuratie aanbieden. 

Door toepassing van spandraden aan de zijkanten van het product, is alleen een boven- en onderbevestiging nodig. Hierdoor kunnen ook glasvlakken zonder kozijnprofielen worden afgedekt en van een schaduwproduct worden voorzien. 

Voor de meer robuuste uitvoeringen van de Luxaflex® Buitenjaloezieën zijn er diverse profielgeleidingen mogelijk: van smal tot breed in aanzichtvlak, van recht via rond tot profielen met een geïntegreerd optilmechanisme. Alle buitenjaloezieën van Luxaflex® worden op maat gemaakt, waarbij alle gebruikte kunststof onderdelen met glasvezel versterkt en uv-bestendig zijn. 

Veilig!

Om inbrekers te weren, worden vaak rolluiken gemonteerd, maar ook buitenjaloezieën zijn een prima inbraakwerende oplossing benadrukt Silvia Jagtenberg tot slot. “Ongewenste bezoekers worden tegengehouden, maar in tegenstelling tot andere oplossingen blijft een flexibele toetreding van daglicht mogelijk, omdat de lamellen kunnen tuimelen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details