Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex®: ‘Buitenjaloezieën spelen met de zon en het licht’
Lichtspel in het interieur door buitenjaloezieën.

Luxaflex®: ‘Buitenjaloezieën spelen met de zon en het licht’

Door het grote belang van duurzaam bouwen en wonen, de huidige gasprijzen en de groeiende behoefte aan een naadloze overgang tussen binnen- en buitenleven, hebben met name buitenjaloezieën aangetoond een veelzijdige en energiezuinige oplossing te zijn, constateren ze bij Luxaflex®. “In Nederland blijven buitenjaloezieën desondanks vaak ten onrechte onderbelicht”, constateert Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland. 

“Deze elegante vorm van raambekleding combineert functionaliteit met esthetiek en biedt talloze voordelen, zoals energiebesparing, windbestendigheid en een harmonieuze integratie van de zonwering met de gevel en eventueel de binnenzonwering.” 

‘De slimme keuze voor een duurzame toekomst’

In de huidige tijd, waarin energie-efficiëntie van cruciaal belang is, blijken buitenjaloezieën een uitstekende oplossing om de warmte- en lichtregulering in huis te optimaliseren. De inval van direct zonlicht wordt er effectief door voorkomen, waardoor de binnentemperatuur op hete zomerdagen minder snel kan oplopen. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat er voldoende lichtinval blijft, waardoor er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van kunstlicht. In de wintermaanden kan het slimme gebruik van buitenjaloezieën voor extra isolatie zorgen, waardoor de energiekosten voor verwarming lager blijven. Conclusie: door het verminderen van het gebruik van airconditioning, kunstlicht en verwarming, dragen buitenjaloezieën bij aan een duurzamere toekomst! 

Luxaflex® buitenjaloezieën zijn ontworpen om hoge windbelastingen te kunnen weerstaan, vertelt Silvia Jagtenberg. “Daardoor kunnen ze vrijwel altijd worden gebruikt! Verder kan met buitenjaloezieën een harmonieuze eenheid tussen huis en tuin, tussen binnen en buiten worden gecreëerd, waardoor de buitenruimte een verlengstuk wordt van het interieur. Door te kiezen voor jaloezieën met een stijlvol design en kleuren die aansluiten bij de kleuren in het interieur, kan een naadloze overgang van binnen naar buiten tot stand worden gebracht.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details