Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Luxaflex® breidt outdoor collectie uit

Luxaflex® breidt outdoor collectie uit

Nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble

Naast een uitgebreide collectie raambekleding biedt Luxaflex®® ook een breed assortiment buitenzonwering met keuze uit raam-, terras- en vensteroplossingen. Vanaf maart 2019 worden de outdoor-mogelijkheden uitgebreid met de nieuwe terraszonweringen Infini en Ponto Doble. Daarnaast is de Fiora Grande uitgebreid met geïntegreerde LED-verlichting en zijn er nieuwe decoratieve en windvaste Screens beschikbaar.

Infini: slank ontwerp met extra grote uitval

De nieuwe Infini kenmerkt zich door een slanke muurbeugel, waardoor deze dichter tegen de muur gemonteerd kan worden. Naast dit eigentijdse ontwerpelement beschermt de semi-gesloten cassette het doek tegen vocht en vuil. De extra grote uitval wordt mogelijk gemaakt door de sterke en duurzame Dyneema® knikarmen. Deze hebben een lange levensduur en kennen een uitzonderlijke doekspanning, zodat ook smalle gevelschermen met en grote uitval leverbaar zijn voor lange, smalle tuinen. Dit functionele en stijlvolle design is tevens leverbaar met Luxaflex® Powerrail verlichting.

Ponto Doble: krachtige, ruimtelijke en dubbele schermen

De dubbele vrijstaande Ponto Doble is ontworpen voor een grotere buitenomgeving, waarin deze gemakkelijk een comfortabele en schaduwrijke plek creëert. Deze terraszonwering bestaat uit twee slanke en elegante schermen, welke zowel tegelijkertijd als los van elkaar te bedienen zijn met slechts één druk op de knop. De knikarmen zijn gemaakt van geëxtrudeerd aluminium en zijn uitgerust met Dyneema® banden die de stabiliteit en doekspanning verhogen. Daarnaast wordt de Ponto Doble geleverd met acryldoek en met elektrische of handmatig bedienbare dubbele luifel.

Silvia Jagtenberg van Luxaflex® Nederland licht toe: “Zowel de Infini als Ponto Doble terraszonwering zijn leverbaar in zwart, wit of iedere RAL-kleur. Bijkomende voordelen zijn dat onze terraszonwering eenvoudig te monteren is en uv-straling buitenhoudt, waardoor meubels en stoffering beschermd worden tegen verkleuring. Ook voldoen deze aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid.”

Fiora Grande: geïntegreerde LED-verlichting mogelijk

Het terrasscherm van de Fiora Grande biedt optimaal zoncomfort, jarenlang gebruiksgemak en sluit strak aan op de gevel. Deze terraszonwering is nu ook leverbaar met dimbare RGB LED-verlichting in zowel de cassette als de knikarmen, in elke gewenste kleur. Tevens bestaat de nieuwe mogelijkheid om twee kleuren toe te passen in de hardware, waardoor de voorlijst, kopschot en zijkappen in verschillende RAL-kleuren leverbaar zijn voor een modern accent.

Screens: nieuwe decoratieve en windvaste doeken

De Luxaflex® Screen collectie biedt diverse transparanties die voor een goed zicht naar buiten zorgen, maar de inkijk en zonschittering beperken. Het brede assortiment is uitgebreid met nieuwe decoratieve doeken in modische tinten voor een tijdloos karakter. Ook zijn deze nu beschikbaar in extra minimale en maximale maten. Daarnaast wordt de Vertica Zip geïntroduceerd; een compact, windvast en lichtwerend ritsscreen zonder kier tussen het doek en de zijgeleiding, waardoor deze naadloos oogt. Ook zijn de screens leverbaar met een contrarol-optie, motor met windbeveiliging en obstakeldetectie voor extra veiligheid.

Uitgelichte afbeelding: Foto’s: Ponto Doble en Infini

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details