Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Linarte Cone: nieuw kegelvormig gevelbekledingsprofiel

Linarte Cone: nieuw kegelvormig gevelbekledingsprofiel

Extra design- en combinatiemogelijkheden met verticale gevelbekleding van Renson

Met ‘Linarte Cone’ heeft de verticale, aluminium gevelbekleding van Renson een nieuw profiel in het assortiment. Het kegelvormige profiel van 25 mm diep en 60 mm breed is het nieuwe broertje van de ‘Block 16’, ‘Block 16L’, ‘Block 30’ en ‘Even’ profielen. Linarte Cone speelt in op de trend van aluminium ramen met de authentieke ‘steel look’ uitvoering van klassieke stalen ramen. Dat zorgt voor nog meer creatieve mogelijkheden met verticale gevelbekleding, ook in een landelijke bouwstijl en bij renovaties.

Aangezien elk van deze individuele profielen onderling oneindig combineerbaar zijn, krijg je hiermee voor binnen en buitengevels, buitenleefruimtes, afsluitingen of tuinelementen nóg meer ontwerpvrijheid. De montage met kunststof clips op horizontale dragers is ook voor de Linarte Cone profielen exact dezelfde. Dat levert een vlotte installatie op waarbij je trouwens nooit in de breedte op maat moet zagen. De clips laten namelijk correcties toe, zodat je per profiel altijd tot 2 mm naar links én 2 mm naar rechts op maat kan bijpassen. Voor binnen- en buitenhoeken zijn de nodige bijpassende profielen voorzien.

Wat Linarte gevelbekleding helemaal uniek maakt, zijn de houten invullingen en LED-modules waarmee je die – voor welke profielen je ook kiest – naar wens kan aankleden. Zo kan je functionele of sfeerverlichting en zelfs een logo of huisnummer in je gevelbekleding inwerken. Om nog maar te zwijgen van naadloos integreerbare buitenstopcontacten, en -kraantjes, videofoons, deuren en poorten. Het maakt van Linarte een duurzaam, veelzijdig inzetbaar, creatief, onderhoudsvriendelijk en eindeloos personaliseerbaar totaalconcept voor elk ontwerp of project: met een uniforme look van binnenshuis tot in de tuin, al dan niet in combinatie met bakstenen, sierpleister, hout of eender welke andere gevelbekleding.

Linarte profielen zijn leverbaar op lengtes tot maximum 6 m en individueel verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details