Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Lenco® behaalt Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)!

Lenco® behaalt Trede 2 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO)!

Dat is een bijzondere prestatie omdat Lenco® voor het eerst is doorgelicht en gelijk al op hoog niveau is beoordeeld. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Lenco® op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerkt met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee levert Lenco® op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen. Lenco® is de allereerste zonweringsfirma met een PSO Trede 2 keurmerk.

Binnen het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hechten steeds meer organisaties en overheden belang aan het creëren van (meer) werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit onderdeel binnen MVO wordt sociaal ondernemerschap of sociaal ondernemen genoemd. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is het meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet- en zichtbaar maakt. De PSO is inmiddels uitgegroeid tot de landelijke norm voor sociaal ondernemen.

PSO stimuleert inclusief werkgeverschap in Nederland

Het doel van de PSO is om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een duurzame en een kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen PSO-organisaties door in de eigen organisatie werkplekken te faciliteren. Daarnaast stimuleren PSO-gecertificeerde organisaties ook hun eigen leveranciers en opdrachtnemers om sociaal te ondernemen. Als meer organisaties sociaal ondernemen, groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

PSO Trede 2

Lenco® heeft op de PSO-Prestatieladder Trede 2 behaald. Dat betekent dat Lenco® ruim bovengemiddeld presteert als het gaat om werkgelegenheid voor mensen met een kwetsbare arbeidspositie. Er zijn bij Lenco® nu (in)direct meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse. Meer weten over de PSO? Kijk dan op www.PSO-Nederland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details