Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Led there be light!
Een afstandsbediening geeft een verlichtingsconcept extra bedieningsgemak.

Led there be light!

Brabant Lighting gaat voor kwaliteit en service

Verlichting voor terrasoverkappingen, serres en knikarmschermen vergroot de gebruiksmogelijkheden van een terras. Brabant Lighting is erin gespecialiseerd! “Bijna dertig jaar geleden was ik zelf betrokken bij de ontwikkeling van de eerste dichroïsche halogeenspots die klein genoeg waren om in 55 mm brede liggers van een veranda geïntegreerd te worden. In die tijd was dat een doorbraak”, zegt Ton van den Houdt van Brabant Lighting. “Sindsdien is er veel veranderd, niet in de laatste plaats door ledverlichting die voor nieuwe mogelijkheden heeft gezorgd. Vanzelfsprekend volgen wij alle ontwikkelingen op de voet!”

Brabant Lighting levert een breed assortiment verlichtingsproducten voor terrasoverkappingen, serres en zonweringen, uiteenlopend van ledspots tot waterdichte ledstrips en zelfs wandlampen. Bovendien kunnen alle andere benodigdheden voor een optimale terrasverlichting worden geleverd, zoals kabels, verdelers, ontvangers, dimmers, afstandsbedieningen en besturingen.

Ton van den Houdt: “Altijd op zoek naar de optimale verlichting voor een terrasoverkapping of zonwering!”

“Het hele pakket”, aldus Van den Houdt. “Wij ontzorgen onze klanten volledig door een one-stop-shop-concept aan te bieden.” Brabant Lighting levert zijn producten aan fabrikanten en leveranciers van overkappingen, serres en zonneschermen, maar ook aan zonweringspecialisten en montagebedrijven die de verlichting liever zelf monteren. Brabant Lighting levert zijn producten uiteraard in Nederland, maar ook aan klanten in België en Duitsland. “Naast ons standaard leveringspakket kunnen we vanaf bepaalde, vooraf afgesproken aantallen ook producten naar klantspecificatie leveren, bijvoorbeeld als klanten spots met een eigen design willen. Die kunnen we desgewenst ook voor de klant op voorraad houden. Het kan allemaal!”

“Dat zijn voorbeelden die passen binnen onze bedrijfsfilosofie, waarin service en kwaliteit richtinggevend zijn”, zegt Van den Houdt. “Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, dat realiseren we ons maar al te goed. We zijn er daarom volledig op gefocust om ons werk zo goed mogelijk te doen. Natuurlijk kan er altijd weleens iets fout gaan – we zijn allemaal mensen – maar dan is het zaak om een probleem zo snel mogelijk op te lossen, en dat doen we dan ook!” 

“Meedenken hoort overigens ook bij onze service. Als klanten bijvoorbeeld een speciale aansturing van de verlichting wensen of inpassingen in een huisbesturing of domoticasysteem, kan dat natuurlijk ook. Dat gaat meestal via een installatiebedrijf. Wij kunnen dan meedenken en adviseren om alles in goede banen te leiden. Het hoort bij de service en de klantvriendelijkheid die wij nastreven!”, besluit Ton van den Houdt. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details