Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Lamellenoverkapping SO! staat garant voor beleving

Lamellenoverkapping SO! staat garant voor beleving

Winsol heeft op sinterklaasdag in Aalter zijn lamellendak SO! gelanceerd. Met dit pareltje wil de West-Vlaamse firma nu ook definitief doorbreken in het segment van outdoor living. “Dit is een historisch moment voor ons bedrijf, niet alleen omwille van ons verfijnde product maar ook omwille van de doortastende aanpak van ons hele team”, aldus de trotse CEO Xavier Costenoble tijdens de bijeenkomst. 

De ontwikkeling van het lamellendak SO! – SO verwijst naar de overtreffende trap in de Engelse taal – nam negen maanden in beslag. “In februari viel de beslissing om een topproduct voor de wereld van outdoor living te lanceren, tijdens Equip’Baie in Parijs konden we ermee uitpakken”, licht Costenoble toe. “We doen beter dan de concurrentie. Zo kan de installateur in slechts drie minuten alles berekenen en gaat de plaatsing dankzij veel pre-montage 40% sneller. Efficiëntie staat voorop bij ons nieuwe gepatenteerde product. Dankzij de goede prijspositionering, het hoogstaande design en de verregaande innovatie zullen we voortaan ook in dit marktsegment kunnen scoren.” 

Lamellenoverkapping SO!

Drie packs
De bewoner brengt met de Pergola SO! zijn woonkamer naar buiten. Op elk moment van de dag vertoeft hij er in alle comfort en kiest hij de gewenste mood en setting. “Er zijn drie Pergola SO! packs, van het economische model over de mid tot de high end versie”, aldus Costenoble. “Ze heten SO! Cosy, SO! Chic en SO! Star. Bij SO! Chic kan men de led-verlichting aanpassen naar warm of koud wit licht, terwijl er muziek weerklinkt uit het ingebouwd geluidssysteem. Onder de Pergola SO! Star waant de bewoner zich in een andere wereld: dankzij een betoverende sterrenhemel komt hij helemaal tot rust. Het gemotoriseerde systeem past de geautomatiseerde lamellen aan doorheen de dag, helemaal volgens de verkozen instellingen. Verwarming, loungemuziek, gedimd licht, in elk seizoen kan de bewoner zich laten meenemen in een heerlijk warm klimaat.” 

Lamellenoverkapping SO!
De Pergola SO! staat garant voor extra comfort en levenskwaliteit. 

Intelligente aansturing
“Via de SO! Connected app maak je zelf het mooie weer”, licht Costenoble het innovatieve karakter van de lamellenoverkapping toe. “Dankzij de gepatenteerde, intelligente aansturing van de lamellen berekent de app de juiste stand van de aluminium lamellen. Bij elke wijziging op het vlak van lichtinval verplaatsen de lamellen zich automatisch voor de perfecte sfeer op het terras.” 

“De Pergola SO! genereert beleving”, vertelt marketingmanager Karolien Coussée tot besluit. “Ons product is meer dan louter een bescherming tegen de zon. De Pergola SO! – die de kunst van het buitenleven ondersteunt – zorgt voor extra comfort en levenskwaliteit. Het is een sterk product met een sterke identiteit.”     

Tekst en beeld: Michel Vandenheede

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details