Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Kwalitatieve zonwering in een mum van tijd
Roelof Rozema: “Door vanaf het begin van het project goed te adviseren, dragen we bij aan het beste resultaat.”

Kwalitatieve zonwering in een mum van tijd

Met meer dan 600 miljoen euro omzet wereldwijd is Warema een gevestigde waarde in de zonweringsector. Het Duitse familiebedrijf bouwde de afgelopen jaren ook in Nederland een sterke pijler uit. In 2023 transformeert Warema Nederland naar Warema Benelux. Met meer slagkracht en een duidelijke ambitie om uit te groeien tot kerngebied in West-Europa als rechtstreeks gevolg. 

Via drie kanalen – de handel, de projectenmarkt en service en onderhoud – zet Warema zowel gevelzonwering als outdoor livingproducten in de markt. Vooral het segment van de outdoor living heeft de laatste tijd aan belang gewonnen. Mensen investeren meer in hun buitenomgeving. Daar bieden de pergola’s, lamellendaken en zo meer een uitstekend antwoord voor. “Uiteraard begint alles bij onze kwalitatieve oplossingen, maar daar stopt het zeker niet”, zegt algemeen directeur Roelof Rozema. “Door onderhouds­producten en service een volwaardig onderdeel van ons gamma te maken, garanderen we een maximale werking en levensduur van onze producten. Zo werken we momenteel een life circle serviceprogram uit, waarbinnen onze experts samen met de vakpartner oplossingen zoeken voor hun klanten. Expertise delen ten dienste van de consument.” 

Stijlvol, kwalitatief en veelzijdig.

Troeven voor de professional

Warema ziet de vakpartner niet als klant of onderaannemer, wel als een volwaardige partner. Dat bewijst de producent met tal van praktische voordelen. Het design en de technologie van hun producten staat steeds in functie van montage- en gebruiksgemak. Zo is de hoge montagesnelheid een grote win voor de installateur. “De slimme samenstelling van onze pakketten reduceert de plaatsing tot een minimum”, benadrukt Rozema. “Ook op steeds kleiner wordende  bouwplaatsen, die steeds meer voorkomen in binnenstedelijke gebieden, is de prefabmontage een onmiskenbare troef.”

Daarnaast biedt Warema je als professional enkele handige tools om je dagelijkse bedrijfsvoering te verbeteren. Denk maar aan een online tool voor calculatie, die je toelaat meteen een offerte te genereren. Is de klant akkoord? Dan stuur je via dezelfde tool in enkele klikken je bestelling door. Snel, efficiënt en zonder foutenrisico. “Al schuiven we uiteraard ook graag zelf mee aan tafel”, geeft Rozema nog mee. “Bij projecten het liefst zo vroeg mogelijk. Door vanaf het begin van het project goed te adviseren, dragen we bij aan het beste resultaat.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details