Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Kwalitatieve zonwering in een mum van tijd
Lamellendak Lamaxa.

Kwalitatieve zonwering in een mum van tijd

Met meer dan 600 miljoen euro omzet wereldwijd is Warema een gevestigde waarde in de zonweringsector. Het Duitse familiebedrijf heeft de afgelopen jaren ook in Nederland een sterke pijler opgebouwd. In 2023 is Warema Nederland getransformeerd naar Warema Benelux. Met meer slagkracht en een duidelijke ambitie om de Benelux te laten uitgroeien tot kerngebied in West-Europa als rechtstreeks gevolg. 

Via drie kanalen – de handel, de projectenmarkt, service en onderhoud – zet Warema zowel gevelzonwering als outdoor livingproducten in de markt. Vooral het segment van de outdoor living heeft de laatste tijd aan belang gewonnen. Mensen investeren meer in hun buitenomgeving. Daar zijn de pergola’s, lamellendaken en zo meer van Warema een uitstekend antwoord op. Uiteraard begint alles bij onze kwalitatieve oplossingen, maar daar stopt het zeker niet. Door onderhoudsproducten en service een volwaardig onderdeel van ons gamma te maken, garanderen we een maximale werking en levensduur van onze producten. 

Onderliggende serrezonwering Climara W10.

Troeven voor de professional

Warema ziet de vakpartner niet als klant of onderaannemer, wel als volwaardige partner. Dat bewijst Warema met tal van praktische voordelen. Het design en de technologie van onze producten staat steeds in functie van montage- en gebruiksgemak. Zo is de hoge montagesnelheid een grote win voor de installateur Ook op steeds kleiner wordende bouwplaatsen, die steeds meer voorkomen in binnenstedelijke gebieden, is de prefab montage een onmiskenbare troef. 

Daarnaast biedt Warema aan de professional enkele handige tools om diens dagelijkse bedrijfsvoering te verbeteren. Denk maar aan MyWarema, een online tool voor calculatie, die het mogelijk maakt meteen een offerte te genereren. Is de klant akkoord? Dan stuurt de zonweringspecialist via dezelfde tool in enkele klikken zijn bestelling door naar de productie. Snel, efficiënt en zonder foutenrisico. Door bij projecten vanaf het begin aanwezig te zijn kunnen we goed te adviseren en dragen we bij aan het beste resultaat. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details