Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Kleur in je interieur, durf jij het aan?

Kleur in je interieur, durf jij het aan?

Beken kleur! 5x kleur in huis met raamdecoratie

Gekleurde raamdecoratie… durf jij het aan? Een kleur doet veel met je interieur, dat weten we allemaal! Toch kan het lastig zijn om te bepalen welke kleur bij jou en je huis past. Wij geven je graag inspiratie en wat kleurpsychologie mee, zodat jij de juiste keuze kunt maken als het gaat om een kleurtje!

1. Go green

Hoe mooi is deze subtiele groentint? De kleur groen is perfect voor in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Deze frisse tint brengt veel goede dingen met zich mee. Groen is rustgevend en haalt de eigenschappen harmonie en balans in huis.

Lookbook horizontale jaloezieën

2. Orange is the new black

Deze kleurrijke badkamer kan niet in ons lijstje ontbreken. Van deze prachtige oranje kleur word je meteen vrolijk.Oranje is een opvallende kleur die blijdschap, creativiteit en motivatie met zich meebrengt. Perfect dus voor jouw woon- of werkkamer.

3. Feeling (not so) blue

Blauw is voor veel mensen een favoriete kleur en wij weten wel waarom! Van blauw word je productief en het maakt je rustig. Blauw is daarom een goede keuze in je slaap- of werkkamer. Wij zijn fan!

4. Pretty pink

Roze hoeft niet altijd meisjesachtig te zijn! Gecombineerd met deze natuurlijke elementen, kunnen roze plisségordijnen juist een stoer effect creëren. En daarbij staat de kleur roze ook nog eens voor liefde en kalmte, wie wil dat nou niet? Twijfel je of roze wel in je interieur past? Bestel een gratis kleurstaal, zodat je zeker weet dat het mooi staat.

Bestel nu gratis kleurstalen!

5. Trendy oker

Okergeel zien we steeds vaker in het interieur en wij zijn er dol op! Deze zonnige kleur brengt veel positiviteit met zich mee. Ook zorgt deze prachtige, warme tint voor plezier en optimisme.

Bonus!

Vind je volledig gele raamdecoratie toch iets teveel van het goede? Ga dan voor duo rolgordijnen. Door de gekleurde en transparante banen te bewegen, kun je spelen met het licht en zelf de uitstraling van het duo rolgordijn bepalen.

Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details