Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Klanten overtuigen met kwaliteitsvolle screens en een vlotte montage 
Productkwaliteit is belangrijk, maar evenzeer het montagegemak voor de installateur op de bouwplaats.

Klanten overtuigen met kwaliteitsvolle screens en een vlotte montage 

RUBOROL is gespecialiseerd in de productie en verkoop van screens, rolluiken en zonwering voor professionele klanten in Vlaanderen en Nederland. Het familiebedrijf uit Hamont-Achel is verdeler van het SolidScreen gamma van AVZ en werkt voor de screendoeken samen met Sunconfex. De focus ligt op kwaliteitsvolle producten, maar bij RUBOROL denken ze evenzeer mee over het montagegemak voor de installateur op de bouwplaats.

“Deze firma bestaat al sinds 2001, maar ik nam ze over in 2021. Intussen werkt mijn vrouw Eveline mee in de zaak en het is de bedoeling dat onze beide zoons later ook hun rol gaan spelen in het familiebedrijf. Zij zitten nu nog op school, maar helpen in hun vrijetijd waar mogelijk mee”, vertelt eigenaar Brecht Vanhamond. “We zijn gespecialiseerd in de productie en levering van onder meer screens en rolluiken. Onze klanten, professionele installateurs uit Vlaanderen en Nederland, staan steeds centraal. Daarom kiezen we bewust voor een samenwerking met A-merken, waarmee we een lange termijnrelatie opbouwen. We leveren standaardoplossingen, maar onderscheiden ons vooral ook met de productie van net iets specialere projecten. We gaan dan ook geen enkele uitdaging uit de weg. Bovendien streven we ernaar om het leven van de installateur te vergemakkelijken. Alle producten worden immers ontwikkeld en geproduceerd om probleemloos op de bouwplaats te kunnen worden gemonteerd.” 

RUBOROL verdeelt de volledige SolidScreen-lijn, de populaire windvaste screens van AVZ.

SolidScreen van AVZ

RUBOROL is niet gebonden aan een leverancier, maar kiest toch het liefst voor vaste partners, zodat ze niet continu met andere profielen of motoren moeten werken. Zo kiest Brecht Vanhamond bewust voor de screendoeken uit de collecties van Sunconfex. “En we verdelen de volledige SolidScreen-lijn, de populaire windvaste screens van AVZ. Afhankelijk van de toepassing en de wensen van de eindklant kiest de installateur voor de Standaard, beschikbaar met een kast in diverse uitvoeringen en afmetingen, de Niche voor een verborgen installatie in een nis of spouw of de Xtra voor montage op een gestucte buitenmuur. Ziet men liever smalle geleiders, dan kunnen zowel SolidScreen Standaard als Niche met smalle geleiders worden geleverd, de zogenaamde XS-versies. En voor grote raampartijen tot 18 m² is er de SolidScreen XL. De Solar-versie tot slot, is uitgerust met een zonnepaneel en wordt dus volledig aangedreven door zonne-energie”, licht Vanhamond toe. “We maken geen onderscheid tussen standaard- of RAL-kleuren of glanzend, mat of structuur. We leveren alles tegen dezelfde prijs, met uitzondering van metallics en zeer speciale kleuren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details