Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
Keje stelt voor: ‘De nieuwe en unieke lamella is made in Holland’

Keje stelt voor: ‘De nieuwe en unieke lamella is made in Holland’

De Lamella bestaat uit een aluminium frame waarin aluminium lamellen van 30 of 40 mm zijn geïntegreerd. De lamellen worden middels een gepatenteerd systeem uit kunststof onderdelen aan elkaar verbonden en daarna in het aluminium frame geschoven. Met een handgreepje op een van de lamellen kunnen de lamellen in verschillende standen worden gekanteld om exact de lichtinval en dus de sfeer in huis of kantoor te bepalen. Het is ook mogelijk om de Lamella met een tussenstijl te leveren. De lamellen in de beide delen kunnen dan onafhankelijk van elkaar worden bediend. 

De Lamella is uitermate geschikt voor kunststof kozijnen en draai-kiepramen en wordt met magneet- en staalband op het kozijn bevestigd. Draai-kiepramen kunnen met deze raamdecoratie op het kozijn gewoon open en dicht worden gemaakt. De Lamella is ook scharnierend leverbaar en kan als harmonicadeur worden gebruikt. 

De voordelen van het raamdecoratieproduct Lamella in een overzicht: 

  • Geschikt voor alle kozijnen
  • Snelle en eenvoudige montage, zonder boren
    en schroeven
  • Strak design en luxe uitstraling
  • De vensterbank blijft vrij
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Verkrijgbaar in vijftien RAL kleuren

De Lamella is een totaal nieuw raamdecoratieproduct op de markt. Het is universeel bruikbaar en daardoor voor tal van toepassingen geschikt. In oktober 2021 komt er ook een versie van de Lamella met lamellen van 60 en 90 mm beschikbaar. Die kan desgewenst ook worden gebruikt voor vierdelige schuifpuien of voor plaatsing in terrasoverkappingen in plaats van glaspanelen.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details