Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
KE zet op Polyclose 2022 de bioklimatische pergola Kedry Skylife in de spotlights

KE zet op Polyclose 2022 de bioklimatische pergola Kedry Skylife in de spotlights

De internationale beurs Polyclose die zich richt op innovatieve technologieën in de raam-, deur-, zonwering-, gevel- en entreesector keert van 31 augustus tot 2 september 2022 terug naar Gent. Sinds de eerste editie in 1991 is deze beurs de aangewezen plek om kennis te nemen van de laatste trends en de meest fascinerende innovaties van de grootste en belangrijkste spelers in de markt.

KE presenteert zich op Polyclose in samenwerking met Boflex NV/SA en biedt bezoekers aan de beurs een compleet assortiment oplossingen aan, met een sterke nadruk op design en innovatie. Een voorbeeld daarvan is de Kedry Skylife, een bioklimatische pergola met een lamellendak. Het dak kan openschuiven, maar de lamellen kunnen ook kantelen. De Kedry Skylife combineert een onberispelijk design met een grote mate van bescherming tegen de zon, uitstekende windbestendigheid en dito regenbescherming met een geïntegreerde hemelwaterafvoer.

Met één druk op de knop kunnen de lamellen naar wens tegelijk soepel draaien en schuiven, waardoor het comfort op het terras snel en eenvoudig naar persoonlijke wens kan worden ingesteld. Door zijn universele eigenschappen is de Kedry Skylife perfect geschikt voor zowel toepassing in de particuliere als de zakelijke – horeca – omgeving.

Het modulaire ontwerp van de Kedry Skylife maakt het mogelijk de overkapping in alle richtingen te koppelen om zo welhaast elk oppervlak te kunnen overkappen. Het design van de overkapping maakt dat de Kedry Skylife perfect past bij elke architectuurstijl, met minimale impact op zijn omgeving.

Dankzij ledverlichting die in het frame van de overkapping is geïntegreerd, kan zowel onder als rondom de Kedry Skylife voor een aangename verlichting worden gezorgd. De verschillende functies van de overkapping kunnen – ook van afstand – eenvoudig worden bediend en desgewenst volledig geautomatiseerd middels apps voor smartphone en tablet.

KE biedt verschillende mogelijkheden aan om de zijdes van de overkapping af te sluiten. Opties zijn het schuifsysteem Line Glass, het screensysteem Vertika Prime of gordijnen om een vleugje elegantie toe te voegen, voor mensen thuis of voor de gasten in een horecaomgeving.

KE profileert zich als een kwaliteitsstandaard in de markt dankzij een mix van vakmanschap en expertise. Technologie ‘made in Italy’ en innovatie maakt KE tot een vooraanstaande exposant op Polyclose.

KE op Polyclose
Flanders Expo Gent – België
31 August tot en met 02 September
Hall 4 – Stand: 4132

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details