Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
KE presenteert KEDRY SKYLIFE

KE presenteert KEDRY SKYLIFE

KE is 2021 begonnen met een belangrijke innovatie op het gebied van bioklimatische pergola’s en bevestigt daarmee haar positie als een van de belangrijkste internationale spelers in de wereld van zonwering. Constante innovatie, verfijnd design, breedte en diversiteit in het aanbod, flexibiliteit in maatwerk en op maat gemaakte oplossingen: dit zijn de hoekstenen van het KE-aanbod, dat nog zal worden versterkt met de komst van de nieuwe Kedry Skylife bioklimatische pergola met vouwdak met openschuifbare lamellen.

Voor alle weersomstandigheden

De belangrijkste noviteit van de Kedry Skylife bestaat uit het dak met schuiflamellen waarmee de intensiteit van het licht en de ventilatie kan worden aangepast aan de weersomstandigheden. Het systeem is innovatief: met één enkele beweging draaien en trekken de lamellen zich terug, gaan open en dicht, waardoor het concept van warmte- en lichtregulering maximaal tot uiting komt. Het is geschikt voor zowel residentiële als commerciële installaties en is ontworpen voor belangrijke functies, zoals zonregulering, windbestendigheid en bescherming in geval van regen, dankzij een geïntegreerd waterafvoersysteem.

Optimaal comfort

Dankzij de modulaire opbouw is Kedry Skylife geschikt voor toepassing in ruimtes met verschillende vormen, die grote oppervlakken beslaan, met minimale impact en maximale esthetica. Het product kan zowel van binnen als van buiten worden verlicht dankzij een systeem van LED-strips, die in de gordingprofielen zijn geïntegreerd.

Optimaal comfort wordt ook gegarandeerd door een perfecte automatisering: Apps voor smartphones en tablets maken een perfect beheer op afstand mogelijk, waarbij het tijdstip en de wijze van openen en sluiten van de zonwering kunnen worden bepaald.

De constructie kan worden voorzien van verschillende soorten sluitingen, waaronder de nieuwe volledig glazen schuiframen van Line Glass, die bestaan uit een railprofiel en 10 mm gehard glas dat wordt ondersteund door rollen die het schuifsysteem bevat. Line Glass biedt de mogelijkheid om echt grote openingen te creëren (tot 7m breed en 3m hoog).

Afsluitbaar met screens

Kedry Skylife kan ook aan de zijkanten worden gesloten met Vertika Prime, het geïntegreerde systeem van zijdelingse en frontale screens. De verschillende stofkeuzes (transparant, filterend en verduisterend) maken de gewenste mate van afscherming mogelijk; eenmaal gesloten verdwijnt de Vertika volledig in de constructie. Maar dat is nog niet alles, de constructie kan ook binnenin uitgebreid worden met siergordijnen, een vleugje elegantie voor wie een verfijnde omgeving wil creëren.

Energiebesparend

Wat energiebesparing betreft, kent de nieuwe bioklimatische Kedry Skylife geen seizoensgebondenheid: in de winter vermindert het systeem het warmteverlies en maakt het een betere beheersing van de binnentemperatuur mogelijk; in de zomer minimaliseert het de invloed van zonnestraling en helpt het systeem de oververhitting van kamers en het gebruik van airconditioning te beperken.

Gecertificeerde, goede prestaties

De Kedry Skylife heeft strenge tests ondergaan en heeft het CE-keurmerk gekregen, nog een garantie voor kwaliteit. De nieuwe bioklimatische pergola van KE staat garant voor weerstand en hoge technische prestaties. Hij is ontworpen om de mooiste buitenruimte te creëren, thuis of op de zaak, met maximale innovatie en prestaties en een hoge esthetische waarde.

Technische informatie:

KEDRY SKYLIFE – bioklimatische pergola met dak met openschuifbare lamellen, met aluminium constructie, verkrijgbaar in zelfdragende en aan de muur gemonteerde variant.

 • Zelfdragende module in de afmetingen 450 x 611 cm met 4 kolommen
 • Wandmodule in de afmetingen 450 x 611 cm met 2 kolommen
 • Volledig modulair systeem in qua breedte en uitval met diverse ontwerpmogelijkheden
 • Lamellenafstand 200 mm met gelijktijdige draaiing om te kantelen
  (maximale draaiing 79°)
 • Inox schroeven (niet in zicht)
 • Hoogte van de bovenste begrenzingsband: 23 cm
 • Optioneel: wit, dimbaar LED-licht aan de binnenzijde
 • Optioneel: dimbare RGB LED-verlichting op de buitenrand
 • Optioneel: glazen schuifraam op LINE GLASS rail aan de zijkanten
 • Optioneel: Vertika Prime screen, geïntegreerd en volledig oprolbaar
 • Optioneel: Gordijn aan de binnenzijde.

Meer informatie is te vinden op: www.keoutdoordesign.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details