Platform over zon-en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen
KE opent een nieuwe vestiging in Duitsland
Het gebouw van KE Deutschland GmbH in Landsberg am Lech, bij München.

KE opent een nieuwe vestiging in Duitsland

Om zijn positie op internationale markten te consolideren en uit te breiden, opent KE vestigingen in de meest strategische landen. Daarmee zet het bedrijf het internationaliseringsproces door dat de laatste jaren is ingezet. 

KE is er bijzonder trots op dat per 1 oktober KE Deutschland GmbH in Landsberg am Lech, niet ver van München operationeel is geworden. Het is een nieuw bedrijf en een 100% dochterbedrijf van KE Protezioni Solari Srl. Ondersteund door de lancering van nieuwe producten, maakt de nieuwe vestiging het KE mogelijk om zich verder te ontwikkelen op de Duitse markt. 

Managing director van de Duitse vestiging wordt Ingo Möller, die meer dan 25 jaar ervaring heeft in de zonweringbranche. De vestiging in Duitsland omvat kantoren en een showroom van bijna 500 m2 waar klanten de producten van KE kunnen zien. Doelstellingen van KE Duitsland zijn om aan klanten perfecte service, technische ondersteuning en assistentie bij het ontwerpproces te bieden. 

“KE toont aan een bedrijf met een heldere toekomstvisie te zijn, zegt CEO Simone Mazzon. “Ik ben bijzonder tevreden met de opening van onze Duitse vestiging, omdat we er in zijn geslaagd om te gaan met de veranderingen in de markt, omdat we positief hebben gereageerd op een moeilijke situatie die wereldwijd is ontstaan, omdat we zijn blijven groeien en omdat we onze strategische positie in Italië en op andere markten waar we actief zijn, hebben kunnen consolideren. De nieuwe vestiging in Duitsland verbetert onze afzetmogelijkheden en stelt ons in staat om competitiever te opereren in een steeds complexere en veeleisendere markt.” 

Volgens Mazzon is het succes van de groeistrategie van KE enerzijds te danken aan een proactieve aanpak van de markt en anderzijds aan producten en projecten voor zonwering en buitenleven die het resultaat zijn van een unieke en originele combinatie van design en functionaliteit. “Alle producten van KE worden in Italië ontwikkeld, ontworpen en geproduceerd om aan onze kwaliteitsstandaard te kunnen voldoen”, aldus de CEO. “Dat resulteert in een breed productaanbod dat onder andere zonneschermen, bioklimatische terrasoverkappingen – nieuwe voorbeelden worden begin 2021 gelanceerd – en zonnezeilen omvat. Het is een manieren waarop KE zich onderscheidt.” 

De opening van de nieuwe KE vestiging in Duitsland versterkt de vertegenwoordiging van het bedrijf in belangrijke markten, waaronder Frankrijk, Spanje, Zweden en de Verenigde Staten. Het past bij de internationaliseringsdoelstelling waarmee KE Group zich vanaf het begin heeft onderscheiden. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details